Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agressiv

    addikt

    válasz HollyBoni #9228 üzenetére

    Az hogy hurka. Nagyon sok játékban laggolt mint az őrült, 10 driverből egyel volt hajlandó értelmesebben menni (10.5 catalyst) egyszerűen egy nagy semmi. Eleve utálom az atit, a mikrolaggok és hasonlók miat. Ugyanez volt a bajom a 4870-el, bár az egy fokkal jobb volt, de azzal is tele volt a ......
    Tesztek szerint a GTX260 gyengébb mint a 4870, de valójában óriási különbség volt a kettő között a GTX javára. Max FPS-ben jobb volt az ATI ez igaz, de minimumban, ami nagyon fontos játszhatóság szemponjából a GTX hatalmas fölénnyel nyert. A shader/textúrázás arány az más a két gyártónál és az ATI kártya egy X beállított grafika mellett mindíg beszaggatott a necces helyzetekben, viszont az NVIDIA kártyáknál ilyen gondom még nem volt. Elkezdtem egy játékot, belőttem a grafikát és azzal többé nem volt probléma és ez ma is így van..

    BRIKLY: Sajnos nem tudok korrekt 3DMark eredményt mondani, mert a 8800GT SLI mellett még más processzorom volt, de FarCry kettőben, benn a házban ami erősen VGA Igényes nagyon jól emlékszem, hogy egy db 8800GT 30-32FPS volt 4870 40 körül, a 8800GT SLI, pedig 50 fölött valamivel. Azt is észrevettem, hogy olyankor nem skálázódik jól az SLI, ha egyszerűen processzorlimit van. Ha a proci nem fogja simán 90% fölött is van akár.

    [ Szerkesztve ]

    Hát még a borz.....

Új hozzászólás Aktív témák