Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • taybor28

    csendes tag

    Sziasztok!

    Van egy Sapphire HD 7850 2GB OC vga a gépemben és arra gondoltam, miért ne vennék bele még egyet, viszont akadtak megválaszolatlan kérdések. Nem foglalkoztam még CrossFire dologgal, kérlek ne nézzetek hülyének, próbáltam utánanézni mindennek, de nem mindig sikerült, viszont remélem ti tudok segíteni.

    Először is, van egy Asrock B75 Pro3-M típusú alaplapom, aminek ugye a x16 3.0-ás PCIe slotba megy a vga, viszont ebből csak egy van így a másik vga-t, ha az x16 2.0-ás slotba rakom és összekötöm őket a CrossFire csatolóval, akkor fasza vagyok vagy CrossFire-t csak olyan alaplapok esetében lehet haszálni, amin 2db x16 3.0-ás slot van?

    Ha jó a 2.0-ás slot is, akkor tovább megyek: mivel most egy 400W-os tápom van, ami tuti, hogy nem elég, ezért gondoltam veszek egy 600W-ost. A problémám az, hogy mindenképpen olyat kell néznem, amiben van 2db 6 pin-es PCIe tápkábel (mivel a két vga-nak egy-egy 6 pin-es kell) vagy meg lehet oldani azt is, hogy mondjuk 8 pin-es vagy MOLEX tápkábelelek jönnek ki belőle és azokat átalakítani 6 pin-re?

    A másik megoldás, hogy veszek egy izmosabb tápot és a HD 7850 helyett egy erősebb R9-es vga-t, de ha lehet, akkor először a CrossFire megoldás érdekelne.
    A válaszokat előre is köszönöm!

    Üdv, taybor

    Seat Leon 1P 1.9 PD TDI 140Le

Új hozzászólás Aktív témák