- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
donpedro13
csendes tag
Hali
Van egy MSI NGTS250 Twin Frozr-em. A doboza tele van minden féle jóval hogy military class components, OC edition, a manual is tele van ezzel hogy azoknak csinálták akik OCzni akarnak, meg ilyen csoki meg olyan kondi csúcsszuper. Meg hogy terhelés alatt 70 fokon használva 10 évet bír a kártya. 3 év gari van rá, nekem olyan 8 hónap - 1 évig kellene. Kérdés: meddig lehetne túlhúzni? A hűtéssel szerintem nem lenne baj mert elég izmosnak tűnik ez a dual venti meg az 5 heat pipe. Csakhát az előző kártyám gyári OC-s volt, és kísért hogy hátha azért ment tönkre mert húzva volt. Dehát elvégre ha ez ennyire OC-s kártyának van kikiáltva akkor csak bírnia kéne nem? Vagy elcsesződik és visszaküldik a gariból hogy miért húztam?
Az MSI Afterburner based on RivaTuner progit használom húzásra. Most ezek az értékek vannak belőve: Core: 760 Shader: 1835 Memory: 1150
Köszi a válaszokat -
donpedro13
csendes tag
Nah kipróbáltam hogy Riva Tunerben lehúzom az órajelet. Így tovább bírják a játékok, de így is ugyan az lesz a vége. Sőt, mostmár egy újraindítás után már a BIOS-ban meg mindenhol permanens a dolog, most sárga csíkszerű izék vannak a képernyőn windowsban is. Ja és 640*480-as felbontásban hajlandó csak futni, az eszközkezelőben sárga háromszög a kártya neve mellett: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43).
Jó lenne kipróbálni egy másik kártyával, mert nekem az alaplap is gyanús, mert a hang is szakadozgat néha (bár ez lehet a vidikari miatt van elvégre annak is van köze megszakításokhoz vagy nemtom).
Mindenesetre elkezdtem böngészgetni a hardveraprót a használt kártyák után... -
donpedro13
csendes tag
Ezt a CCCT nevű progit próbáltam. GPU memtest: 10 passes, végigfutott, no errors és g ép se fagyott ki
Na erre mst milyen gombot varrjak? -
donpedro13
csendes tag
Na szép, ahelyett hogy segítenétek, egyből ráugrotok hogy nektek legyen jó
Kéne valami VRAM tester progi, és le kéne tiltani a hibás rész(eket) vagy valami. Jobb mint kiadni év elején egy rakás pénzt o.X -
donpedro13
csendes tag
Hali
MSI 8800 GTS 512 OC-s videókártyám van. Ma vígan játszottam, amikor egyszer csak átlósan ilyen fordított U-betűre hasonlító egyszínű (általában kék vagy piros) pixeles izék jelentek meg a monitoron. A hang is beakadt, és fagyott az egész gép. Azóta minden játéknál ezt csinálja. Letöröltem az nvidia drivert ami fent volt (legújabb), amit a win 7 leszedett azzal próbáltam. Ugyan ez. Nem találkozott valaki hasonló problémával? Biztos hogy videókártya probléma? Nem szeretném kukába vágni úgy, hogy nem tudom biztosan. Most ki fogok próbálni egy 3dmarkot is, de nem számítok semmi jóra. Elég nehéz így bármit is kitalálni hogy semmi hibaüzenet nincs, csak lefagy a gép.
Köszi előre is
Aktív témák
Hirdetés
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest