Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozefhu

    csendes tag

    Sziasztok!

    Most vettem egy SAMSUNG NP350V5C-S04HU-t teljesen újonnan, de valami nem stimmel.
    A problémámat az elejétől kezdeném: windows update, Samsung SW update lefutott, elvileg minden kész. Gondoltam tesztelem egy gyors DOTA 2 meccsel a gépet.
    Játék betölt, medium grafikai beállítások mellett volt kb. 20FPS-em. Gondoltam biztos az integrált Intel HD4000-en fut a játék, amiatt ilyen alacsony. Irány a Catalyst, Dota 2 átállít 'Nagy teljesítményre', nyertem is valamit, most már minden csutka legalacsonyabb beállításon 60FPS körül. A Valve Source engine-je fut a játék alatt, az új verzió gépigényesebb mint a régi, de azért akkor is egy 2004-es grafikai motorról beszélünk.
    Mivel egyáltalán nem vagyok képben a mobil hardver terén, utánaolvastam a HD7670M-nek, és azt szűrtem le, hogy csak nem kéne ennyire gyengének lennie.
    Ugye a gyári Samsung SW UPDATE program lefrissített mindent, a BIOS-tól kezdve a touchpad driverig, viszont a Radeon ill. az Intel HD4000-es driverét nem, elég öregek voltak már. Ezért manuálisan töröltem a Catalystot, továbbá driver sweeperel a maradékot is lepucoltam.
    Catalyst, ill. Intel HD driver feltepelít, de a helyzet változatlan. Továbbra is kevés az FPS-em, még a Counter Strike 1.6 sem az igazi sebesség terén. Valóban ennyire gyenge lenne ez a Radeon kártya, vagy csak valami energiaellátási ill. a váltható grafikus rendszer beállítások között nem jó valami?

Új hozzászólás Aktív témák