Hirdetés

Aktív témák

  • REAL WORLD

    tag

    Hi!

    Egy haveromnak van egy Leadtek Winfast 2000 XP Expert kártyája. Eddig semmi gondja nem volt vele. Most vett egy új vinyót, újra feltelepítette a windowst (xp-t, korábban is ez volt) és most elég érdekes dolgot produkál. A TV módnál a csatorna keresésnél ha simán Auto Fine-nal keres, akkor elég kevés csatornát talál. Ha Adaptive is be van pipálva, akkor már lényegesen többet és minden OK. Ha kilépek a progiból, majd újra elindítom, akkor lila a kép! Minden adó lila! És ezen csak az segít, ha rákattintok megint a csatorna keresésre, de először csak auto fine módban, aztán pedig Adaptive-ban. De ez nem jó dolog, mert minden egyes tv-zés előtt kicsit zavaró lenne így használni...
    A másik gondom pedig, hogy az FM résznél felvételre kattintva elszáll a progi! Pedig korábban nem volt vele gond.
    Azért írok E/1-ben, mert most nálam van a gép, reinstall minden, de nekem is ezt produkálja! Egyébként nekem ASUS TV-FM tunerem van, ami nagyon pöpec!
    Ha valaki találkozott a problémával, akkor segítsen! Egyébként most szűz win XP, sp1 és az alaplapi cd-ről felrakva a driverek. Tehát semmi progi, semmi codec, tehát semmi! Gyors segítség kellene! Köszi!

    ''Welcome to the REAL WORLD!'' (Matrix)

Aktív témák