Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BogyóBP

    addikt

    Sziasztok. Alaplap gyártók közt pl gigabyte msi Asus stb illetve márkán belül lehetséges olyan szintű minőség beli eltérés ami kihatással lehet a megjelenítésre? Pl más fajta PCIe foglalat vagy más chipset, ilyesmire gondolok. Azért kérdezem mert egy valag pénzt kiszortam már alaplapokra egymás után és mindegyik szinte azonos de megis más kép világgal fogad miután üzembe helyeztem. Pl fakobb színek, mintha más lenne a képfrissítési frekvencia holott az stabil 60 stb. Annyi történt meg hogy a gephaz inwin 101 rol egy coolermaster mb520ra változott. Nem lehet hogy ez csinál ilyent? Régebben ezt a sort vga val és monitorokkal jártam végig mire nagynehezen összejött egy olyan kombo amit már elvisel a szemem. Voltam szemeszeten is de a latasommal nincs baj. Mit rontok el vagy mit tegyek mert már kb se ejjelem se nappalom ettől viszont a gép meg kell mert van mikor kellően bele vagyok buzulodva és használom. Már arra is gondoltam hogy a táp hosszabbíto kabeleim is bekavarhatnak(atx 24/8/vga pcie 8pin) mert azokat úgy vettem ilyen bitfenix alchemyk és szo mi szó nagyon praktikusak. Lenyeg az hogy ha így gondolkodom és effektív nincs eltérés lap és lap vga és vga haz és haz közt akkor a 600.000 Ft os lap és 20 ezres lap is ugyanolyan képet jelenít meg illetve a 10 ezer Ft os vga és a 300.000 es csucskartya is nem? Es attól se függ hogy épp egy 90 ezres eatx üveg vitrinbe vagy egy 10k-s kartondobozban van e? Ha valaki megfejti vagy otletben kifejti hogy mit kene tennem vagy mit nem az szó szerint Életet mentene vele, mert a bedilizes határán vagyok..

    Ui: a következő lapok mentek at az elmúlt hónapban:

    Gigabyte Z390 aorus pro
    Msi meg Z390 Ace
    Asus maximus Xi hero
    Gigabyte Z390 aorus master (jelenleg itt vagyok és rohadtul nem bánnám ha itt már vége lenne)

    Háznál ugye annyi volt hogy inwin 101 amiből költözés egy NZXT h500ba majd fenti gond miatt vissza inwinbe ekkor meg egy z370 es MSI lapom volt. Most a coolermasterbe lakom roppant zavar hogy nem kivehető a Hdd rack de nagyon praktikus kis haz és könnyen szerelhető.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | be quiet! Pure Power 10 CM 500W | Lian Li O11 Air mini | Creative 2.0

Új hozzászólás Aktív témák