Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pete55555

    addikt

    válasz quailstorm #62969 üzenetére

    Ugye nem az enyém egyik gép sem, barátnőmnek barkácsoltam össze. Az ASUS lapban állítólag jobb proci volt, csak mielőtt összeraktam ezt nem tudtuk. (A bátyja mondta, hogy erősebb - hát nem)
    Illetve igen, a 4 db RAM foglalat miatt lett a csere, így 0 Ft-ból lett 2 helyett 3 Gb memória.
    Igazából nem akarnék rá csak max 1-2 ezer Ft-ot költeni, mert annyira halott már ez a platform, barátnőmet meg nem érdekli annyira, hogy költsön rá, neki kb mindegy, nem sokat gépezik, csak én meg szeretném az adott lehetőségekből a legjobbat kihozni neki.

    Helyben találtam E6600-at 1.000 Ft-ért, vagy azt belerakom, és marad a régi lap, vagy esetleg a Giga (2 slotos) lapba veszek az egyik 1Gb helyére egy 2 Gb-s modult. Szerintetek melyikkel járok jobban?
    Win is csak 32 bites van rajta, úgyhogy nincs sok értelme 3 Gb-nál több RAM-ot belerakni. ja és a Win természetesen virágbolti, na ahhoz sem akarok nyúlni, mert akkor adatmentés, stb, meg ugye a win megint pénzbe kerülne... :(((

    Ui: Ja, meg ugye úgy indult, hogy a másik gépben több a RAM slot, jobb a proci, meg abban van egy HD 5450 is... :D Szóval csak át kellett volna rakni a HDD-t meg a 2 RAM-ot. Csak annak a háznak meg nem volt meg az oldala... Na nem mesélem el mert írhatnék 6 oldalt... :D

    ...Szeretem leracsniztatni...

Új hozzászólás Aktív témák