Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    Sziasztok!

    Egy ilyen cpu-t tervezek venni (esetleg később picit tuningolni ha kell majd, nem agyonnyüstölni!!). Ez alá kéne valami alaplap. Ajánlottak nekem már jó párat, főként asusokat, rendben is vannak, csak 20-30ezer közöttiek.
    Konkrét keret nincs, belefér a 23ezres alaplap is akár.

    Egyáltalán nem értek az alaplapokhoz DE annál érdeklődőbb vagyok és nem hagy nyugodni a kíváncsiságom a dolog háttere iránt.
    A "milyen alaplapot" topicban csak annyit írtam, hogy megbízható legyen, minőségi darab.

    Kérdésemre térve, gázosak-e, gagyik az alábbi olcsó végletek? pl: lap1, lap2, lap3
    Ezeket csak így hasra linkeltem az általam komolyabb indok nélkül preferált márkák közül.
    Az ilyen árkategóriájú alaplapok minőségben is komolyabban különböznek a 20-25ezres lapoktól, vagy csak felszereltség a fő különbség?
    Értem ez alatt, hogy pl nekem nem kell 3.0usb, mondjuk elég 6 sima usb rá, elég a 2 ram hely is, nem lesz crossfire/sli szóval elég 1 pci is.

    Hosszú távra tervezek ( de mai játékokkal! nem kell új játékokhoz alkalmazkodnia a vasaknak ), talán nem is veszek életem végéig új gépet ha nem megy tönkre semmi.

    Lényeg: Lehet-e ilyen egyszerű összeállítású, de minőségi alaplapot kapni vagy ilyen szegmens nincsen?:P

    Előre is nagyon köszönöm :R

    i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák