Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz Buraproking #53554 üzenetére

    Meglehet. A gyártó oldaláról töltsd le az .inf telepítőt, illetve az energia menedzser progit. Nekem anno megoldotta az ilyen problémát. (Szintén a képalkotás nem nyűgözött le)

    (#53556) Don.Corleone Részemről semmi gond a z68-al. A kezdetektől ezt nyüstölöm. A "Milyen alaplapot" topikban ettől egzaktabb választ is kaphatsz.

    (#53557) Hauptmann Felteheted, de akkor sincs gond ha a win frissítő adja a drivert. Az SSD topikban könnyebben válaszolnak. (Van hogy ajánlott a gyári, de sok esetben nem.)

    (#53558) Találtgyerek Persze hogy lehet a ram a hunyó. Mivel K procid volt előtte, a bios-t resetelted? Ugyanis a tuning beállításokkal a sima proci meg is döglendhet, vagy szimplán letilt az alaplap.

    (#53560) mcload21 Először is, külső adattárolóra ments le mindent, amit kell. Ha váltod a kapcsolókat, akkor a win sem fog betölteni. Elvileg a partíciós táblának nem kavar(hat) be a driver, na de láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni. Tehát mentés, aztán lehet variálgatni a beállításokat. Sok pénzt nem ölnék abba a konfigba már. Eljárt felette az idő. :(

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák