Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz kicsigeri #53160 üzenetére

    XXI. századi misztikum ;) A HD6850 vga-mat minden takarítás után négy vagy ötször kellett berakni mire indult és adott képet. A vége felé már indítás nélkül kivettem meg visszaraktam párszor, oszt jó' van azúgy :D Működött, mint a háromszor sarkon fordulni, majd lehajolni északnak kétszer és a ball vállam felett hátraköpni :D Lényeg, hogy sikerült működésre bírnod ;)

    (#53159) nanorambo Van ilyen nálam is. Volt hogy összehánytam valami gépszerűséget, hogy ünnepek alatt legalább lan-on nyomjuk a NFS Most Wanted-et. Istenkirály idők voltak. Csak hát a luxushoz undorítóan könnyű hozzászokni, aztán normális gépeken pötyög mára a család.

    Szerk:
    (#53161) Sunsetjoy Rommá kell szedned és megnézni milyen állapotban van a proci és a foglalata. Alapos takarítás az alaplapon, kiszáradt, kifolyt, felpúposodó kondikat, égésnyomokat keresve tüzetesen szemügyre venni. Utána lehet indítgatni ha mindent rendben találsz látszólag. Így, jelen pillanatban három ures falu hét öregsszonya sem mondja meg, hogy érdemes-e időt feccölni bele.

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák