Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz kovacsroli #53152 üzenetére

    Bios-ban beállítod a sata mode-ot AHCI-ra, mentés és restart és akkor indítod a telepítést. A merevlemez elérés, és lemezműveletek lényegesen gyorsabban fognak történni. Ha a szolgáltatásoknál kikapcsolod a windows search-öt, akkor nem fog napokig tekerni a vinyó az indexelés miatt.

    (#53151) kicsigeri Első körben érintkezési hiba. Második körben valamit nem dugtál a helyére. Ha ezek kiszűrve, marad a proci-lap-ram-táp négyszög. (Feltételezve, hogy a vga rendben van és a kábelei is jók.) Esetleg rommá szeded és újra összerakod.

    (#53147) nanorambo Lehet kicsit összetettebb a probléma. Az akadást okozhatja a cpu throttling, vagy a merevlemez, illetve annak vetérlő elektronikájának, de akár a fejegység hibájának a hozománya is. A VGA túlmelegedése is okzhat ilyet, az elégtelen psu szintén. Elsőre egy alapos takarítás a gépben, főleg a cpu és vga hűtőt. Esetleg mindkettőt pasztázni. De muszáj lesz cserealkatrészekkel kitesztelned melyik is okozza a problémát, ha a takarítás nem vezet eredményre. (A tápegységet sem árt kifújkálni amennyire lehet, mert brutálisan meg tud rakódni benne a porcica család)

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák