Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peet1990

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni az alábbiakban:
    Nemrég frissítettem a PC-met egy M5A97 Evo R2.0 alappal és egy FX 8350-nel. Ezzel egyidőben került telepítésre a win 10 is. Sajnos azóta a wifi adapter teljesen megbolondult (bizonyos átviteli sebesség felett [~50Mbit/s] random időpontokban ledobja az alaplap az adaptert, ami vagy újra csatlakozik magától és 6Mbit/s környékén maximalizálja az adatforgalmat, vagy egyáltalán nem is csatlakozik vissza.
    Azt gondoltam, hogy maga az adapter a hibás, mivel a gyártó szerint nem feltétlen kompatibilis a win 10-zel, de aztán kipróbáltam win 10-en biztosan működő adaptert és ott is ezt csinálta.
    Próbáltam másik usb bemenetet használni és azokkal sem volt jobb a helyzet (pl. az USB 3.0-n fel sem ismeri egyáltalán, a többi bemeneten pedig ugyanaz a gond, mint a fentiekben.)
    Elképzelhető, hogy van valami küszöb (akár energiafelhasználásban, akár átvitelben), amit elérve lecsapja a lap az usb bemenetet? Pendriveról ugyanazon bemenetről gond nélkül másol sokkal gyorsabban is.
    Még garanciális az alaplap pár hónapig, úgyhogy ha érdemes, visszaviszem, csak ne akkor derüljön ki, hogy újratelepítéskor és driverezéskor lett valami elrontva.

    Előre is köszönöm! :R
    Péter

    Ui.: Sajnos nincs lehetőségem vezetékes netet használni, tudom, hogy az lenne a legegyszerűbb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák