Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz Hunork #51989 üzenetére

    Teljesen jó értékek. Amikor közelíti a 100at az vészes lehet :) Nagyon sokmindentől függ. Az alaplapon felhalmozott anyagok elöregedésétől, a táp feszültségingadozásaitól és a ház hűtésétől is nagyban függhet. No meg a hűtőpaszták kiszáradásától.

    (#51991) MeroM Igen mennie kell, de most nincs türelmem bogarászni a kézikönyvét. Az hogy LAN felirat van az RJ-45 dugóalj felett, erről árulkodik ;)

    (#51992) Enigma1945 Akkor passz. Illetve kérdés, mennyire piszkált maga az oprendszer.... Tény, hogy nem mai vas, láttam is már pár dolgot, de ilyet, hogy valamit túlméretez az oprendszer, utoljár hackintosh rendszeren láttam. Nem tudom mennyire éri meg pénzt adni érte. Ha terhelésre, esetleg szintetikus tesztekre (amik agyhalott hülyeségek ugyan, mert semmilyen használat mellett nem kapnak olyan nagy terhelést a komponensek, mint ezen tesztekkel) sem dobja el magát, akkor megvevős lehet.

    (#51995) -G- Más (kölcsön) modulokkal is meg kellene próbálni. Az hogy nem működik megfelelően valamely ram slot, még processzor hiba is lehet. Egy-két hajlott láb a kérdéses területen és nem megy a slot. De akár a slot hibája is lehet. Sűrített levegővel kifújni és megpróbálni, hátha...

    (#51998) myke7 Eszközkezelő - Videóvezérlők - jobb click az igp-re és hardvereszköz letiltása/eltávolítása. (Valóban hülyén viselkedik némely szoftver)

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák