Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • amadeus11

    senior tag

    Sziasztok! Következő a gondom: adott egy két éves PC, egy hónapja sípol indításkor.
    i5 4570
    Asrock 1150 B85M-HDS
    Chiftec A80 500 W
    Kingston 2X4 GB
    Sapphire HD7790
    Eleinte egyszer hármat, mostanra kétszer hármat.Általában elindul, de ha megnyomom az újraindítás gombot sokszor nem tölt be a Windows (kétszer hármat sípol, felpörög a venti viszont a billentyűzet nem világít). Az alaplapra most járt le a garancia, tápra és a CPU-ra még van egy év.Próbáltam úgy is, hogy az egyik ramot hagytam benn, minden esetben ugyanúgy sípol. Uefi default is megvolt.
    Azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy a napokban tönkrement egy billentyűzetem és az újjal is néha problémás. Kis guglizás után ezt találtam:
    Troubleshoot the keyboard itself first.
    Find the keyboard controller chip on the motherboard, and examine it. See if it looks damaged in any way. If it is, then it needs to be replaced (either that or the whole motherboard). You may be able to get a new controller chip, but you will have to contact your motherboard's technical support department.
    If the controller chip is socketed, check to see if it is fully in the socket. Gently but firmly push down on the chip. You may hear a "crackling" sound when you do this, which is fairly normal. This may resolve the problem.
    Troubleshoot the motherboard.
    Hol tudnék rendelni ehhez az alaplaphoz kontroller chippet, illetve be tudnám-e, mint laikus szerelni? Vagy kuka az alaplap?

    There is a star

Új hozzászólás Aktív témák