Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kamikaze240

    tag

    Sziasztok. Rendelkezem egy gigabyte g1.sniper a88x alaplappal.
    Az alaplap még nincs fél éves.
    Az audio részleggel mintha nem lenne valami kosher.
    Az ugye adott az alaplapnál hogy van rajta egy olyan lehetőség hogy 6szoros erősítést lehet beállítani a kimenetre. Ez eddig mind szép és jó, a funkció bekapcsolásával a hangerő radikálisan javult emellett a hangminőség is kissé jobb lett.
    Na de vagy 3 napja mintha a hangerő nem lenne már olyan erős amihez eddig a win hangerőszabályzót bőven elég volt 10 % húzni most kell neki a 30-40%. A funkciót kikapcsolván ugye a gyári beállításon van ami még mindig hangosabbnak hat mintha a 6*os erősítés be van kapcsolva.
    Ha a műveleti erősítő feküdt ki akkor nem nagy gáz nem túl drága a gyári (sőt a kompatibilis műveleti erősítők közül is csak egynek horribilis az ára) megveszem belerakom és b@szok bele működik minden mint eddig de lehet valami más is a gond?
    Maga a szabályzás metódusa is egy kérdőjel nálam mert vagy az van hogy gyári beállításon maga a műveleti erősítő nincs bekapcsolva csak akkor amikor mi magunk aktiváljuk a 6*os erősítést, vagy a másik verzió, hogy a műveleti erősítő alapállapotban is aktív, a kapcsolókkal ilyenkor az erősítés mértékét szabjuk meg.
    Ha valaki választ tudna adni azt nagyon megköszönném, mert ha a műveleti erősítő haldoklik holnap úgyis megyek olyan helyre ahol valószínűleg lehet venni a gyártó által jóváhagyott típusok közül egyet.
    További szép estét mindenkinek. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák