Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oporto

    csendes tag

    Sziasztok!
    Adott egy Asus AM1I-A alaplap. A HDMI kimenetén egy erősítő majd egy TV, a DVI kimenetén egy DELL monitor. A legújabb Catalyst van fenn, amiben a kép másolását állítottam be, hogy bármelyiken legyen kép.
    Az egyik problémám, hogy sorrendet nem tudok rajta állítani, ami azért lenne jó, mert ha kiterjesztett képet állítok be, a monitoron szeretném látni az "alap" képet a TV-n a kiterjesztettet, ami jelenleg pont fordítva jelenik meg.
    A monitorom 1920×1200 felbontású. Szeretném 1920×1080 felbontásra átállítani (a TV miatt) úgy hogy ne a képet húzza szét, hanem alul-felül egy fekete csíkot rakjon be. A Catalystban nem tudom kiszedni a jelölést a "kép méretezése a teljes képernyőméretre" elől. (szürkén jelenik meg)

    A sokkal nagyobb gond az, hogy ha a TV kikapcsolásra kerül, a monitoron is megszűnik a kép. Amint a TV-t bekapcsolom, vagy a HDMI kábelt kihúzom a kép azonnal visszajön a monitoron is.

    Eddig egy Asus E45M1-M Pro alaplappal ezek így működtek. Mit kell állítanom a jelenlegi gépen hogy ismét úgy működjön ahogy szeretném?

Új hozzászólás Aktív témák