Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz GZoli7 #34612 üzenetére

    Igen, egy 8 éves Chieftec GPS 350EB-101 A.
    2 db ugyanilyen táppal próbáltam. Az elsőt lecseréltem, mert azt használtan vettem. Ami most van a gépházban, az enyém kezdetek óta és nem volt nagy terhelés alatt. A ventije csapágyas, csak ezért nem szerettem.
    Egyébként a sata kábelt is lecseréltem.

    A vga driverek cserélgetésével sokat képes változni a helyzet. Nem használok vga kártyát, de már azzal is teszteltem, 2x is beszereltem, most megint kint áll. Általában javított a fagyások számán, illetve elkerültem hogy egy szerencsétlen uninstall után ne kapjak képet az apu kimenetről. Minden esetben dvi-t használok.

    Jogos a kérdés, de ráért volna. A táp téma túl van lihegve. Nem az a nulladik lépés hogy azt feltétlenül cserélem, de igen esetemben is felmerült, és hát volt cseretápom szerencsére.
    Csaba_20_ , stol , ezeket olvastam előszeretettel, de már rég meguntam. [link] különösen a dtk, de az acorp sem egy ligában evez(ett) a többi márkával, gyengék között is van külkönbség

    [ Szerkesztve ]

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák