Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • masterful87

    senior tag

    Ma vihar volt nálunk... hatalmas dörrenést hallottam, majd elment a villany. Mint kiderül pár házzal odébb csapott be a villám!

    Úgy néz ki, hogy a router LAN portjai meghaltak, és valószínű, hogy minden más is, ami rá volt kötve! (TP-LINK TL-WR1043ND v1)

    Volt rajta egy TP-LINK TL-PS310U is, ez még áram alatt se volt, mégse mutat semmi életjelet!
    A második gépem LAN portja se akar működni (Gigabyte GA-F2A88XM-D3H), a gép megy, minden remek, de a LAN port nem megy! Ez a villámláskor be volt kapcsolva!
    Az első gép kicsit problémásabb, az be se akar kapcsolni! (Gigabyte EP45-DS3R) De a hangszóróra ütemes zavart küld, és hátul a LAN csatlakozón egyszerre villog a sárga és a piros led is, de csak azon, amelyikbe a kábel be volt dugva, a másik porton nem! Ez is be volt kapcsolva a villámláskor! Külön érdekesség, hogy szünetmentes is volt előtte!

    De ha jó a sejtésem, akkor a szünetmentes tehetetlen volt, mivel a nyavalyás router felől jött az extra delej (már megint! egyszer már történt hasonló ilyen időben, az cserés lett)

    Jó lehet az elgondolásom? A router a hunyó, és ezek az alaplapok kukásak lettek? Vajon az első gép, dupla LAN portos alaplapja nem hozható vissza valahogy? Hol találok én 2014-ben egy valamirevaló LGA775-ös alaplapot? :(

Új hozzászólás Aktív témák