Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViSAS

    senior tag

    Sziasztok!

    Bár nem vagyok benne egészen biztos hogy jó témába írom ezt, de hátha..
    Elég furcsa jelenséggel találkoztam. A mai nap Vista Ultimate 64bitről átváltottam Win7 Home Prenium 64bitre. Minden jól ment szokásához híven, egészen az USB driverekig. Van egy alaplapra kötött kártyaolvasóm, amit képtelen kezelni a rendszer úgy látszik.
    A jelenség az, hogy a sajátgépben egyántalán nincs is ott a kártyaolvasó megszokott 4 külön meghajtója, viszont a Total Commanderben látom őket és a betűjeleiket. Rendben, lássuk a medvét. Berakok egy SD kártyát az olvasóba. A windows mondhatni reagál rá, ugyanis miután behelyezem látom, hogy átvált az eddig használt ablakomból, és nincs egyik ablak se "használat alatt". A sajátgépben is megjelenik csak annak a jele (jelen esetben G), de hiába próbálom megnyitni a tartalmát akár sajátgépből, akár total commanderből, azt a hibaüzenetet kapom hogy: "G:\ nem érhető el. Nem megfelelő funkció."
    Már egyszerűen minden lehetséges megoldást kipróbáltam, de nagyon reménykedek benne hogy ti is mondanátok más módszert. Távolítottam már el az illesztőprogramjukat, majd újra tettem, alaplapon bekötöttem másik USB slotba is, másik chipsetet is használtam (régebbit), de egyszerűen nem működik, érthetetlen, hiszen minden illesztőprogram fent van.
    Pár képet mellékelek is, hátha infó képpen szolgálnak:

    http://imageshack.us/a/img832/8535/b0qk.jpg
    http://imageshack.us/a/img571/3262/20py.jpg
    http://imageshack.us/a/img707/6342/d5sl.jpg
    http://imageshack.us/a/img109/4528/bt1h.jpg

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák