Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Apollo_21 #20245 üzenetére

    Felső ventik, mint írtam, sress-tesztnél jöttek jól. i7 ezzel együtt maradt csak 80°C alatt (ja, 2.66-ról 4GHz-re volt húzva), hogy még oldalról is kapott koncentrált befúvást, ami a lapnak is kellett, mert ott még volt déli és északi híd. Én soha nem használtam drága pasztákat, Noctuát kaptam egyszer a ventikhez, de 1-2°C-kal volt jobb a "teljesítményük", mint a noname masszának.

    Zaja2: Az eszközkezelő vagy Everest? Lehet, driver frissítés kell neki.

    csucsu21: Júniusban jön az LGA1150 és a Haswell, addig már nem nagyon érdemes beruházni. Egyébként az a gép is bőven jó még, egy mai erősebb VGA-t is simán kihajt.

    És azzal mi van, hogy az AMD HD4-es sorozatú VGA-knak 1 éve nincs már támogatása? :F Azaz ilyet még használtan sem éri meg venni. Az anno 58k-s AMD-s 580X CF csúcslapomnak 1 éven belül (!) megszűnt a driveres támogatása (CF over), és Phenomra sem lehetett frissíteni, pedig a foglalat OK volt. Az Intelnél legalább a támogatás megvan, és sztem ők úgy gondolják, hogy aki vesz egy Intel konfigot, az nem fogja évente cserélgetni, akkor meg a tech már úgyis szükségessé teszi a lapcserét is. Ha az anyagiak nem kényszerítettek volna másra, ma is elégedetten használnék egy i7-920-at.

    omiBoogie: Még LGA775-öset is lehet kapni, igaz, sajna csak az IGP-s vackokat. Nem tudok P5Q-t szerezni sehonnan. :O

    Egyébként pedig de, szoktak.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák