Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ravail

    senior tag

    válasz baboss #13004 üzenetére

    Szia! Sziasztok!
    Én a fő redszer érdekében inkább biztonsági játékot játszanék. Vagyis, ahogy DonThomasino is írta, és ahogy Te is akarod, vagyis egy külső HDD-re, de!!!
    Ilyen esetben úgy szoktam telepíteni, hogy az összes HDD-t lehúzom a telepítés idejére, és csak a külső van bedugva. (Ha van a gépben különleges eszköz, pl TV kártya vagy más, azt is le szoktam venni az egyszerűség kedvéért. De ki hogy szereti.)
    Így, vagyis alaplap+RAM+CPU+VGA+ODD+Lan és/vagy WiFi+Táp+Billentyű+Egér+USB külső HDD konfigra telepítem a "külső" csak ideiglenesen használt operációs rendszert (esetedben a win7-et). Ha kész a telepítés, mindent vissza lehet állítni.(Esetleg ha a visszaállítottak nem kellenek az USB-s HDD-n futó op.rendszerről történő tervezéshaz, akkor az alatt az op.rendszer alatt le is tilthatod ezeket.) Miután mindennel végeztél, ha nem a külső HDD-ről boot-olsz (esetleg nincs is jelen) akkor megy a win8. Ha a külső USB HDD-ről boot-olsz, akkor meg indul a win7. Így van/lesz kér tiszta, egymásba nem bele nyulkáló op.rendszered. Nyilván a külsőről boot-olva, oda telepítve a tervező programodat, úgy fog működni mint eddig.
    Sok sikert!

Új hozzászólás Aktív témák