Hirdetés
- PC-re is elhozza az eredeti Xbox címeket a Microsoft
- Az űrből irányíthatja a Skynet a Tesla robotflottáját
- A V11 generációval már 500 rétegnél jár a Samsung NAND flash lapkája
- Már kapható a Raspberry Pi érintőképernyőjének 10 hüvelykesre hizlalt verziója
- Jelentősen drágul az NVIDIA Jetson termékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- Az ADATA szerint nem az AI-lufi pukkanása jön, hanem évekig tartó memóriahiány
- PC-re is elhozza az eredeti Xbox címeket a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs Z.
aktív tag
Meg a rendszerszintű reklám- és trackertiltás...
-
Razzul
őstag
-
hdavid1
aktív tag
Minden iOS bug az Android hibája.
-
Inarus
addikt
Van, akinek a testreszabhatóság a használhatóság részét képezi...
-
aprokaroka87
nagyúr
Androidban ugye mindenféle hangerőt külön lehet állítgatni. Rendszeres probléma, hogy nagynénémet nem lehet elérni, mert valahogy letekeri a messenger értesítési hangját és vissza már nem tudta állítani

2-3 év mobil használat után, se tűnt fel neki a 3 pötty a hangerőszabályozón és hogy ott több opció is van. Hja nehéz eltalálni a jó userexperiencet.
Ezt akkor könnyen megtudja tenni ha a hangerő szabályzóval a csengőhang hangerejét leveszi, ugyanis van olyan telefon ahol a csengő és az értesítési hangerő együtt állitodik, van ahol van erre kapcsoló hogy szedje külön, illetve olyan is hogy be lehet állítani hogy alapból a média vagy a csengőhang erő legyen állítva amikor az oldalsó fizikai gomb nyomkodva van.
Ilyen opciókat néztél nála? -
hapakj
őstag
Androidban ugye mindenféle hangerőt külön lehet állítgatni. Rendszeres probléma, hogy nagynénémet nem lehet elérni, mert valahogy letekeri a messenger értesítési hangját és vissza már nem tudta állítani

2-3 év mobil használat után, se tűnt fel neki a 3 pötty a hangerőszabályozón és hogy ott több opció is van. Hja nehéz eltalálni a jó userexperiencet.
-
xsjado93
senior tag
Egy bizonyos kor és / vagy IQ fölött már fontosabb a használhatóság mint a testreszabhatóság.
Remélem ez a külön hangerő állítás nem merül ki az ébresztőben és később az appokét is lehet külön állítani, mert a f@sz kivan, hogy a normális zene hangerő mellett is üvölt a Wazés néni. -
Oldman2
nagyúr
-
g4mer
senior tag
-
Ádám16
addikt
ja, imádja túlkapni a semmit és túlmelegedni. de gondolom, ez is optimalizáció kérdése.
-
mentor_4
tag
"intelligensebb lett a Wi-Fi és a mobilhálózat közti váltás"
na erre nagyon kíváncsi leszek, egyik legnagyobb problémám, nem is tudom eddig miért nem feküdtek rá
-
Alex91
félisten
az Ipad9-em Safari, Meta appokon kívül nincs használva, és így is olyan lassú sokszor a 26-tal, hogy max pár hónapot hagytam volna neki váltásig.
Ha tényleg optimalizálják az öreg vasakra -ahogy most ígérték a rendszert- hátha kihúz még egy évet. Nekem a 26 megölte egyszerűen az élményt, ami egyébként sem volt már százas.Nekem olyan erzesem van, hogy azert lassul allora az iPad 9 iPadOS 26-tal, mert tulmelegszik. Multkor kivettem a tokbol, es egybol ment normalisan, elotte meg a Safari "allora" fagyasztotta a gepet, semmire se reagalt...
-
Oldman2
nagyúr
-
joey04
titán
miért lennének új bugok?
amiért az eddigi új funkciók esetében.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
joey04
titán
-
A Molyember
tag
Nekem ezekben mindig az az ujdonsag, mikor kiderul, eddig milyen alap funkcio hianyzott valamelyik prejmium eszkozukbol. Iden ez a szemelyre szabhato EQ volt egy 100 ezres fulesbol. Az igen.
-
Balázs Z.
aktív tag
Eszemben sincs! Egy ilyen kis, családi vállalkozástól nem várható el, hogy a Google, a Samsung, a Xiaomi és Redmi illetve a Poco, a Huawei, a Honor, a Motorola, a Nokia, a OnePlus, a Realme, az Oppo, a Vivo, a Sony, az Asus vagy a Nothing mintájára magyar prediktív szoftvert alkalmazzon a gyári billentyűzet-appban. Sem emberük, sem kapacitásuk, sem pénzük nincs ilyesmire sajnos. Ez azért bonyolult dolog, évtizedeket igényel a kifejlesztése.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janeszgol
félisten
-
g4mer
senior tag
-
dnelb
veterán
-
Razzul
őstag
-
g4mer
senior tag
én iOS 18-ig eléggé megvoltam elégedve viszonylag a rendszerrel, a 26 az tényleg egy gyalázat volt az első 6-7 hónapban. Mostanra lett úgy elfogadhatóbb. Bár az, hogy a SOT-om lényegében 1.5 órával kevesebb volt a 16pro-n( még mindig egy drága telefon azért), állandóan összeomlott a billentyűzet stb.. az megbocsáthatatlan. Ha egy 13 pro-val történik ez ( 4 éves telefon), akkor azt mondja az ember " na bumm, volt 3.5 jó évem".
16os szériánál azért anyáztak rendesen

-
janeszgol
félisten
-
g4mer
senior tag
-
Razzul
őstag
Igazából a mai mobil op rendszerek, ha jóindulatú akarok lenni, akkor is azt mondanám, hogy 5 éve, teljesen kiforrottak és gyakorlati újdonságot, már egyik sem tud felmutatni, de, a valóság inkább 8-10 év. Kicsit reszelnek rajta, kicsit javitják a grafikát, de a tényleges funkcionalitásban, felhasználásban alig van küönbség. És ennek tükrében, Apple-sként érzem gáznak, hogy az IOS 26 ennyire problémásra sikerült és még a 17PM-em ugyanannyi laggot és belassulást produkál, mint a 13PM. Ez az új rendszer, meg inkább az IOS 26.7.8... Az Apple kezdi elvesziteni azt, a stabilitást, ami az Apple-t Apple-é tette.
13PM - 17PM ugyanannyit laggol? Ez kb. lehetetlen, de szerintem inkább ne menjünk bele...
-
Gzolo
senior tag
az Ipad9-em Safari, Meta appokon kívül nincs használva, és így is olyan lassú sokszor a 26-tal, hogy max pár hónapot hagytam volna neki váltásig.
Ha tényleg optimalizálják az öreg vasakra -ahogy most ígérték a rendszert- hátha kihúz még egy évet. Nekem a 26 megölte egyszerűen az élményt, ami egyébként sem volt már százas.Én is így jártam, Air 3-mal. Használom azóta is, de nem olyan, mint 18-as OS alatt, ráadásul 2 nappal csúsztam ki a downgrade periódusból
-
Shyciii
veterán
És ébresztőhöz user által szadon választott beállítható csengőhang is lesz?

Mondjam mióta tudja az android ezeket, amire az iOS nem képesm szégyen?!És ébresztőhöz user által szadon választott beállítható csengőhang is lesz?
Őőőő ez már régóta van. Nekem már pár x éve az iphone Bud Spencer és Terence Hill Kincs ami nincs-ét játsza ébresztőnek
-
totopad
senior tag
-
scdlsc
senior tag
-
Kinder
senior tag

Mondjam mióta tudja az android ezeket, amire az iOS nem képesm szégyen?!Tudja az Iphone, már régóta. ( Garagebanddal akármilyen mp3-at hozzáadhatsz bármilyen jelzéshez. )
Engem pl a OnePiece Csigatelefon hangja ébreszt ( hududududuuu ) -
scdlsc
senior tag

Mondjam mióta tudja az android ezeket, amire az iOS nem képesm szégyen?!Android tárcsázója listázza már a VoIP hívásokat? Mert az iOS igen!
-
zzola
titán

Mondjam mióta tudja az android ezeket, amire az iOS nem képesm szégyen?!Korábban részletes hívásnapló is elképzelhetetlen volt iOS-en. Látod, pár év alatt sikerült beépíteni a rendszerbe a felhasználói igényt. Még 5-10 év és lesz állítható ébresztőhang is.
-
scdlsc
senior tag
Igazából a mai mobil op rendszerek, ha jóindulatú akarok lenni, akkor is azt mondanám, hogy 5 éve, teljesen kiforrottak és gyakorlati újdonságot, már egyik sem tud felmutatni, de, a valóság inkább 8-10 év. Kicsit reszelnek rajta, kicsit javitják a grafikát, de a tényleges funkcionalitásban, felhasználásban alig van küönbség. És ennek tükrében, Apple-sként érzem gáznak, hogy az IOS 26 ennyire problémásra sikerült és még a 17PM-em ugyanannyi laggot és belassulást produkál, mint a 13PM. Ez az új rendszer, meg inkább az IOS 26.7.8... Az Apple kezdi elvesziteni azt, a stabilitást, ami az Apple-t Apple-é tette.
Volt már ilyen. Nem emlékszem már melyik iOS indított ugyanilyen botrányosan rosszul. Aztán rendberakták. Ugyanígy az Ive féle design is heves ellenállásba ütközött. Aztán csiszoltak rajta, most meg visszasítják a userek.
-
bedibazsa
senior tag

Mondjam mióta tudja az android ezeket, amire az iOS nem képesm szégyen?!Ne is mondd! 7 hónapja váltottam iOS-re, hosszú évek Androidja után. A következő váltásnál menekülni fogok vissza droidra.
-
fornettisuti
veterán
-
aprokaroka87
nagyúr
Lehet ebben ott elkezdték utánozni a droidot, mert ott van hogy egy Spotify app laggol egy mostani közép felső kategóriás hardveren, amikor albumot váltassz.
-
g4mer
senior tag
-
Inarus
addikt
-
bedibazsa
senior tag
-
total90
támogató
Na, úgy látom a 3.gen 12,9 iPad pro-m most esik majd ki a frissítési listából.
Szintén zenész... Reméletem, hogy megkapja, de így akkor sok-sok év után valószínűleg csere lesz.
-
Balázs Z.
aktív tag
Magyar nyelvű prediktív gyári billentyűzet van már?
-
g4mer
senior tag
Ez így van, újdonsült 17es szériás tulajként nagyon nem örülnék neki, hogy egy bugos rendszerrel kaptam kézhez a telefont, amit azóta se hoztak helyre teljesen. A régi készülékeken legalább volt minimum 1 jó éve a felhasználóknak .
Amerikában ezért perelni szoktak
-
bigmasterg
addikt
Na, úgy látom a 3.gen 12,9 iPad pro-m most esik majd ki a frissítési listából.
-
totopad
senior tag
-
Ádám16
addikt
Ha tényleg optimalizálják az öreg vasakra -ahogy most ígérték a rendszert- hátha kihúz még egy évet. Nekem a 26 megölte egyszerűen az élményt, ami egyébként sem volt már százas. -
Coulson
tag
Dolgoztak a liquid glass felületen, a reszponzivitáson… mondtak számokat is, hogy mi mennyivel gyorsabb.
Leszámítva az AI huncutságokat, azért van mit várni. -
ParmaBoy
aktív tag
Igen, örömteli, így kapnak még egy teljesértékű évet, egy i11 PM pl. teljesen használható középkategóriát tudja hozni (egy friss akksival mondjuk)
-
g4mer
senior tag
Amire az Apple azt mondja, hogy majd a rendszer megoldja, az a hiszem ha látom kategória. Mert ez ugye a 26 alatt is milyen jól sült el.
Pedig majdnem megoldották a billentyűzet problémát is így 2026 közepére.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Bocs, köszi, hogy jelezted! Macrumors és 9to5Mac összegzését használtam, ott írták, de most már látom az Apple oldalán a teljes listát, korrigáltam is.
-
Razzul
őstag
Pedig korábban azt pletykálták hogy a 11-es széria már nem kapja meg. Örülök, hogy megvártam a végleges bejelentést.
-
janeszgol
félisten
Így van. Az iPad 9 is megkapja. Örömmel látom, hogy az i11 kap 27-et. Az ips lcd miatt imádom azt. Meg a SE2-t is. (Meg a SE3-at is, de az még támogatott marad.)
-
callmeakos
veterán
Amire az Apple azt mondja, hogy majd a rendszer megoldja, az a hiszem ha látom kategória. Mert ez ugye a 26 alatt is milyen jól sült el.
-
hapakj
őstag
huh itt is félrement valami az iPad-ek hw-es követelményeivel kapcsolatban.
Még az A12Z-vel szerelt iPad Pro is támogatott vagy az iPad gen 9 is.
-
joey04
titán
dedikált csúszkával lesz állítható a Liquid Glass felület erőssége
kb az egyetlen ami érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- hdanesz: Korlátlan 'A' kategóriás motor jogsi 43 évesen?
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Yettel topik
- Viccrovat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mozilla Firefox
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- 27%- Samsung 980 PRO 1TB M.2 PCIe SSD
- Motorola Razr 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia