- 3D nyomtatás
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- Milyen monitort vegyek?
- Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
- Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
ma Az újdonság kiemelkedően hosszú ideig tartja naprakészen az Androidot és a biztonságot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hittem a Chieftec így is már az olcsóbb szegmens manapság. Ha meg véletlen gariidőn belül elromlik és vinne valamit, mehet a Vita a forgalmazóval
Látszik az ilyen hülye nevek alapján, hogy nem a magyarok a célközönség
Nemrég olvastam, hogy jön Magyarországra a török Koton üzletlánc. Remélem majd átgondolják még az itteni elnevezést[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
mpierre
veterán
válasz E.Kaufmann #1 üzenetére
Van cég, aki gondolkodik: Toyota mr2-t más néven forgalmazták franciaországban... De pl. németeknél sem kapsz fuze teát.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
HantekDSO
junior tag
válasz E.Kaufmann #1 üzenetére
Van sorozat is, találó névvel: [link]
[ Szerkesztve ]
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
-
HantekDSO
junior tag
válasz E.Kaufmann #5 üzenetére
Nem is akármekkora! [link]
[ Szerkesztve ]
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
-
M107
addikt
[link]
Mondjuk nekem ez van most hónap elején vettem, 33.000 Ft + 2000 MPL szállítás volt 5 év garival.
750 -es GOLD nem fix kábelezés.
Ráadásul egy ITX es gépbe ahol azért az a sok hosszú nyavajás kábelek .Utóirat:
R5 7600 friss vásárlás
32 GB DDR5 szintén friss
ASUS ROG Crosshair X570 Formula ITX alaplap 3 m2 1 (pci gen 5) 2 pci gen4-es m2 slot
RX 4060TI 16 GB VGA
1-1 Usb 3-as 4TB Seagate HDD 4 hónapos, 2 TB Toshiba HDD 2 éves
1 Sata 3 120GB 840 EVO 120 GB 11 éves rendszer csak
1 970 EVO plus 1 TB m2 SSD 11 hónapos egyéb játék torrent
Konnectorból mérőműszer szerint, olyan 280 W húz ki alaphangon[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Egy félmoduláris Seasonic is kapható már ennyiért, az alaplapi kábel így is - úgy is kell. Az max szerelést nehezíti, de ugyanúgy útban lesz, mint a teljesen modulárisnál.
A Chifi addig volt jó, amig nem nagyon volt más a piacon. Acorp/SkyHawk/JenCi/Vargánya után és mellett a piacon nagy sztárok voltak, pláne Delta belsővel, de most már inkább nézegetek mást.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Mekiúr
tag
Szerintetek a VITA az valamilyen technológia, vagy ez csak véletlen egybeesés? [link]
-
M107
addikt
válasz E.Kaufmann #9 üzenetére
Anno egy sima CTG 500 Wattos volt itt ajánlották a tápos fórumban ,akik értettek hozzá anno vagy akiknek adtak a szavára a fórumban, anno 2011 es vásárlás.
Most is csak ajánlatra vettem meg azért mert a sima 550 W 80+gold 30500 Ft volt, és a 750W ami bőven sok tudom erre a konfigra ez meg 33.000 Ft + 2000 Ft szállítás.
Meg ami még jó hogy 80+gold.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
tibaimp
nagyúr
+1! Egyetértek, kb. én is vagyok vele!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
Héraklész
tag
A tápajánlóban azt szokták mondani, az ilyeneket messze kerüljük el.
-
-
kromatika
veterán
A Chieftech PowerUP sorozata kifejezetten ajánlott minőségi táp.PSU Tier List rev. 17,0 g szerint is csúcs kategória. [link] Szóval tudnak a mai napig minöséget produkálni. Az meg hogy Seasonic önmagában nem jelent semmit. Pl a Seasonic G12 GC-750 Gold 34 ért, sőt még a Seasonic G12 GM-750 Gold36 ért is gyengépp táp jóval mint a PowerUP-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen