- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
válasz MasterDeeJay #3 üzenetére
Egy jó ideje búlvárlap lett a lapcsalád. Semmi értelmes teszt. Ha jön is valami, akkor a cuccok nagyrészét kihagyják. Pedig egy szaklap, ami nem igazán búrkolózhat azzal, hogy mert nem küldtek nekik olyat..
Számom az adatlapomon.
-
Graphics
Jómunkásember
TB és GB, csak a pontosság kedvéért
--------
Amúgy ez is csak egy OEM Phison designra épülő cucc a sok közül[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
MrSealRD
veterán
Köszi... De az a helyzet, hogy néhány ilyen után, már akkor inkább nem ezt olvasom hanem mást, ahol eleve ott van az infó...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
https://www.techpowerup.com/ssd-specs/irdm-pro-gen5-1-tb.d2233
1Tb-osban 2Gb, 2Tb-osban 4Gb és 4Tb-osban 8Gb dram van.
Nem kell megköszönni. Egy darabig nem veszek prémium tagságot PH-n, múltkor elvesztek a nagy felbontású képeim apróról hiába vettem rá extra csomagot szóval mínuszos a büdzsé számomra a PH felé. Ha kell a hírekben segítek ha van hiányos infó.
[ Szerkesztve ]
-
Zotya84
őstag
Rákattintottál? Rá. Kommentelted? Kommentelted. A célját már elérte: több reklámmegjelenítés, több bevétel. Az meg, hogy csak a címet nem igazolja a hírnek leírt infó, az már csak másodlagos.
(Sőt, én is megcsináltam ezeket - bár egyre kevesebbszer teszem már emiatt meg.)Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
MrSealRD
veterán
Kicsit megtévesztő a cím. Nem spórolták ki a valamit valamiből, az többnyire erős utalás arra, hogy jó sokat pakoltak bele. A cikkben viszont egy betű nincs a DRAM mennyiségről. Így alapvetően ez csak azt jelenti, hogy nem hagyták ki belőle, és van benne...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Akciókamerák
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Path of Exile 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- Új SanDisk ultra 64 - 128 - 256 - 512GB MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .