Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó ez az önfelcummantás, esetleg független szakértőket is megkérdeznének a témában?
Amúgy meg lehet biztonságos, ha egy teljes generáció csak úgy leég az alaplapban. Tűzvédelmi szakvizsgán megbuktak.
-
Reggie0
félisten
válasz
Dr. Romano #9 üzenetére
Pont ez jutott nekem is eszembe.
-
The floor here is made out of floor. Obviously.
-
huhh, megnyugodtam.
-
azbest
félisten
Nyugi, a 737NG esetén az FAA vizsgálatának eredményét a tervekben és engedélyeztetésben szerepló precíziós cnc kivágás helyett lemezollóval vagdosott és összetaknyolt és szétszakadó strukturális elemeknél a Boeing ügyvédje írta, az faa tudományos tanácsadója pedig aláírta. Tömören: "ezt így szokás".
-
mumtaz
senior tag
Valahogy a Boeing 737-MAX-ok tervezési hibája jön elő bennem. Amikor az FAA hülye volt a rendszer minősítéséhez, hogy engedélyezzék, erre megkérték a Boeing mérnökeit, hogy biztonsági minősítsék a saját terméküket.
-
-
Dr. Romano
veterán
-
-
Naná, hogy a legbiztonságosabb. Mire felfedezik a biztonsági problémát, már nem is kell vele foglalkozni, mert leég a proci.
Ők megoldották a "hardveres javítás egy szoftver hiába" feladatot.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mindeközben még mindig nem tudjuk, hogy mit is csinál az Intel procikban az állandóan működő Manadgement Engine a háttérben... (meg persze AMD-nél is ez a helyzet a PSP-vel)
Szóval ez egy remek jelentés a biztonságról, de ha kemény papírra nyomtatják akkor még törlésre sem alkalmas.
-
Az én biztonsági riportom (Helóka, kedves PH!-s szerző, magyarul ez a szó egészen mást jelent!) szerint én vagyok a legbiztonságosabb.
"Nem vagyok sznob. Kérdezzenek meg bárkit! Úgy értem, bárkit, aki számít."
-
tibaimp
nagyúr
Ezt inkább egy független cégnek kellene elvégezni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat elintézte a Qualcommot, az AMD-t, az NVIDIA-t és az ARM-ot is.
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Spórolós topik
- Működő digitális idegrendszert kapott a robotkutya
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 570 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Philips 49BDL4050D nagyképernyős televízió + Számla + 1 év garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Rampage Shiva CM 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest