Hirdetés
- Bezárta a Microsoft az ingyenes Windows 10-re ugrás kiskapuját
- Már nagyon közel van a Raspberry Pi 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jön a képgenerálás a konzolokra
- Milyen monitort vegyek?
- Így építsd a billentyűzeted!
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
azért a 7800X3D-hez - ami a legjobb CPU-juk játékra - a Standard-ot adni... hááát...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tibaimp
nagyúr
Ilyenkor ezek a játék kódok eladhatóak, ha valakinek nem kell? Vagy kötve van valamilyen módon a hardverhez?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
myckey
veterán
Úgy láttam, idehaza csak IPON van benne a forgalmazó partnerek között....
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Igen, most néztem komponenseket....na mondom ez jó lesz nekem.
Nem, nem találok Iponon normális árú vga-t....
Proci nem kell, ahhoz az egész rendszert újra kellene húzni"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Gave
addikt
-
villamos
őstag
Intel gépe van az adatlapja szerint, így az AM5 -ös CPU nem kompatibilis. Bár, most eszembe jutott egy olyan opció, hogy megvenni a hw -t, beváltani a kódot és ezután eladni a hw-t... Bár hogy megéri e ez az egész ezt a vesződséget...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Segal
veterán
El lehet adni, max ha kell az aktiváláshoz a vga és a vevőnek nincs megfelelő, akkor az eladó szokott segíteni. Nvidia milliószor adott már játékot és én is adtam már el ajándék cod-ot.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
myckey
veterán
Akkor ha minden jól megy, lehet értékesíteni majd a játékot...max okoskodunk vevővel.
Igen, már leadtam a megrendelést Alzan. Találtam egy nagyon jó árú XFX Qick RX 6750XT
VGAt.....játékkóddal már rablás kategória, manapság[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Laja76
csendes tag
válasz
S E N S E II #16 üzenetére
Ügyeskedő gyökér...
-
Dragon3000
veterán
válasz
Alza esetében a kódot az alza fiókodból tudod aktiválni és ha utána elállsz a vásárlástól, akkor a promó árát levonják (most 23990Ft-ot jelent), de ezt részletesen le is írják, gondolom más bolt is így jár el az ügyeskedők miatt.
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Arra tippelek, hogy azért lehet az Alzánál is, mert ebben az esetben egy cseh cégen kereszül szerzik be a termékeket, amely csehországban részt vesz a promócióban.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
myckey
veterán
Jaja, a cseh Alzas dolgokat nem is figyeltem !
De nekem már megvan a Starfield promo kód !
160 volt az XFX RX 6750XT Qick Black és a Starfield.
Ez most, rohadt jó volt ennyiért ( persze drága )"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Jah , én az XFX 6750 xt Qicket.....legjobb áron vettem most alzaban.... hetek óta figyelem
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen, az AMD mindig csak az anyacéggel köt szerződést. Az nem számít, hogy ennek a cégnek van-e másik országban áruháza. Amíg a régión belül van az értékesítés, addig a kupon mozgatható.
#16 S E N S E II : Semmi értelme. Össze kell raknod a hardvert, hogy a kódot érvényesíteni tudd. Nem lehet akármilyen gépen aktiválni. Van a folyamatban egy eszközellenőrzés, hogy az AMD lássa rendelkezel-e a célzott hardverrel.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
villamos
őstag
Az AMD mi alapján dönti el, hogy melyik céggel köt ilyen szerződést? Érdekesnek találom, hogy a cseheknél három ilyen cég is van, míg nálunk hivatalosan egyetlen egy. Nem hinném, hogy a cseheknél sokkal nagyobb lenne a piaci részesedésük, mint nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gave
addikt
Igen, talán ezért is az online multi (főleg f2p) játékok mennek itthon, ahol ha jól láttam AMD jobb perf/pénz, nem mindenhol magasan, de úgy kb átlagosan.
70k körül van Ryzen 7 5700X (mondjuk ez pont nincs a promoban, ami kár.) + promos VGA még mindig jó. 6650-6700/XT-6750...nagyobbaknál már sokat romlik az ár-érték arány.
Ha csak a "cost per frame" érdekes valakinek talán 10%-al olcsóbban egy Ryzen 7 5700G, aztán túladni a felesleges Starfield kódon. Pont nem látok sehol ennyivel olcsóbban
. 65k volt 1 hónapja.
Ez már kezd a kriptólufi előtti helyzethez közelíteni. FHD a nyerő még mindig: 85% élmény 25% áron.. kevesebb relatív érték degradációval.
When they decided that memory leaks weren't a bug but a feature.
-
bajusz15
senior tag
Odakint $299-es 6700xt mert -27% áfa, + prime day + starfield, itthon meg marad a $430as ár a legolcsóbb modellért. Ha szomorúságra vágysz csak nézz fel árukeresőre.
-
Gave
addikt
Nem védeni akarom, nálunk minden xar mert az éterbe küldik a pénzt, nem értenek a gazdaság élénkítéshez. De kb 1 éve RTX3050-et kaptál ezért a pénzért és nem is a jófajtát,.. hanem az 1ventis teszkós perec szintet.
-
Gave
addikt
Aprón adnak 140 körül SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6700 XT 12G-t, nem tudom jár e hozzá a kupon, érdeklődd ki
Van aki már keres is kupont szintén az aprón, persze így kell kicsit vacakolni, azért én ezt a lehetőséget tavaly nagyon tudtam volna értékelni.
(bocs a dupláért- ha erre jár valaki aki összegyúrhatja)
[ Szerkesztve ]
-
Datte
újonc
válasz
Szia! Ezzel ne számoljatok nagyon.
Elállásnál le fogjuk tiltatni a rendeléshez tartozó kódot az AMD-vel. -
ttt
senior tag
Most lehetne egy Prémium Edition-om, ha nem vagyok 12 év után is türelmetlen és nem februárban fejlesztek.
(Picit bosszantó, hogy mindig kimaradok az ilyenekből.
)
-
villamos
őstag
Tehát onnan fúj a szél, hogy hivatalos AMD partner lett a már említett (az I betüvel kezdődő, és egyes esetekben kifejezetten drágának mondható) hazai kereskedő. Így már minden világos.
-
burriebonz
tag
'Szom, hogy ezt miért nem egy hónappal ezelőtt hozták be!
-
myckey
veterán
válasz
burriebonz #41 üzenetére
igaz-e
-
válasz
Dragon3000 #18 üzenetére
Mindegy, csak olcsó legyen
-
--Disztroj--
senior tag
Én kaptam most a Ryzenem mellé, de Bethesda eddigi szerepjátékaihoz képest nekem rém unalmasnak tűnik a trailerek alapján.
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
Novver
senior tag
Lehet tudni hogy ez az AMD kódos Starfield, tartalmazza a preorder cuccokat is?
Life is a game... The game is my life!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a Starfieldet adja a Ryzen processzorokhoz és Radeon VGA-khoz.
- Toyota topik
- Futás, futópályák
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Bezárta a Microsoft az ingyenes Windows 10-re ugrás kiskapuját
- Két szerényebb Redmi Note 13 közül is választhatunk
- Ukrajnai háború
- Már nagyon közel van a Raspberry Pi 5
- Politika
- EAFC 24
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok