- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Milyen asztali médialejátszót?
- Megfontolja a chipgyártás leválasztását a Samsung?
- Apple notebookok
Hirdetés
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lojkus
csendes tag
Na, szerencsére nem bántam meg, hogy pár hónapja vettem egy 9-est. Ez kb. semmi.
-
Rent
senior tag
Neztem az eventet u3-at vártam (S4-et fog váltani), de szerintem S10 lesz, mert az event alapjan mar az is 49mm lesz, ujabb proci van benne, mint a tavalyi u2-ben, viszont most pedig az oldalon a preordernel 46mm szerepel.
Az eventben volt hibas a kiiras, vagy az oldalon szerepel hibasan? Mar kezdtem megbaratkozni a gondolattal, hogy fele arert vegul ugyanakkora tokatmeroju S10 et veszek ujabb procival, mint a tavalyi u2.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az S10 titanja tobbe kerul mint az ultra2. Amugy nem ultra3 kene, hogy legyen? U2 kaphato jelenleg is.
A 46-os alu S10 johet majd egy sportpanttal.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Rent
senior tag
visszaterekertem az eventet, egyertelmuen ugyanakkora a nagyobbik s10, mint az u2 es meg mondjak is, hogy egy kicsit nagyobb az s10, szoval ennek 49mm-nek kell lennie, ha ez igy van reszemrol egyertelmuen s10, foleg igy, hogy u2 csak uj szinvarianst kapott.
ma esti event 8:44 -nel latszik a lenyeg.
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Tudom, hogy ez van fent, amcsi oldalon is, ezert kerdeztem itt, mert eventben nem ez szerepel, porgesd oda 8:44-hez
"ez a legnagyobb valaha keszitett hordhato kijelzonk, meg valamivel nagyobb is mint az ultra, az elozo generaciokhoz kepest pedig 30%-al nagyobb"
Valahol hibaztak, de nem kicsit, vagy az event, vagy az elorendeloi oldalakon.[ Szerkesztve ]
-
Chal
addikt
Szó sem volt ilyesmiről a videóban, 42/46mm-es az új S10. Amire te gondolsz, az annyi "csak", hogy ecsetelték az új kávát, amit annyira le tudtak csökkenteni, hogy a kijelző mérete így egy picit még nagyobb is lehetett mint az U2-é. Mondjuk ahogy nézem, ennek az igazolásához tolómérő nem árt, de nem bántom őket, szép teljesítmény lenne ez akkor is, ha ugyanakkora lenne, vagy csak minimálisan kisebb.
Egyértelmű részlet a videó általad is említett részéből:
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Tehat eddig eszközméret volt megadva, mostantól a kijelző? Tehát az ultra2-vel mostantól megegyzik a kijelzőméret az s10-nél? Csak akkor illene mindkettőnél ugyanarra kiírni a méretet, mert egyikhez 49 másikhoz 46 van írva és már van fent videó, ahol kézben tartja valaki ezeket és kb. ugyanakkorák.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Chal
addikt
Hát vélhetően ennyit csaltak, hogy be tudják mondani a 30%-ot, nem szokatlan tőlük. Nem lett volna rá szükség, mert az is elég ütős lett volna, hogy ugyanakkora a kijelző 46mm-es tokban mint az U2-é. Amúgy nyilván a 40-eshez képest a 42 -es kijelzője növekedett 30%-al, a 46-os meg a 44-eshez képest, mert az arányok ugyanazok.
De amúgy nem mindegy? Láthatóan jóval nagyobb Engem nem zavar, ha nem 30% valójában, hanem csak 20, az apple ilyen jellegű számait, meg a twice as amazing-et ignorálni kell amúgy is mindig. A lényeg ettől függetlenül tökéletesen látható volt az eventen az U2-es példával, és ez így elég fasza.
-
attila851
csendes tag
Tim Apple? Erről Trump jutott eszembe amikor így nevezte.
-
kovgab
tag
Tim Apple, tényleg így hívják a fickót ?
Ká Úr
-
Felesbandi
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy az S7-9-hez képest kicsit szelesebb a kavaja? Az apple oldalán a csuszkas osszehasonlitasnal csak az SE-hez es a regebbi modellekhez hasonlitjak a kavat.
Amugy alapvetoen jol sikerult, tetszik hogy vekonyabb, az alvasi apnea meres is jo cucc es dicseretes hogy az aluminium verzio feketejet is kipofoztak vegre. Annak is orulok, hogy ranezesre maradt a pant kompatibilitas, ha a meret esetleg nem zavart bele.
-
roli543
őstag
Mondjuk az megint siralmas, hogy a 400 dollárból hogyan lesz 190 ezer ft….
De nagyon tetszik az új óra!Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Lojkus
csendes tag
10%al keskenyebb valamivel nagyobb a kijelző. A betekintési szög növelése lehet jó de csak aktív AOD mellett. Két jelentősebb funkció jött: alvási apnea (én feleslegesnek érzem, mert diagnosztizálásban nem hiszem elfogadják). Az úszás viz hőmérséklet észlelés meg nekem elég réteg dolognak tűnik. Más pedig nem jött. Jöhetett volna egy nagyobb dizájn frissítés ha már 10. gen. Esetleg szögletesebb forma ami paszol a telefonhoz.
-
xhege
veterán
Addig amíg értékelhető pontossággal nem lehet megoldani órában, addig szerintem nem fog bekerülni. A Samsungé sem használható szerintem. Ha valakinek nincs vérnyomás problémája annak jó, de ha valakinek van akkor bizony nem az. A Samsungot teszteltem, mikor a vérnyomásom rendben volt, akkor jól saccolta: Omron felkaros 124/70, Samsung óra 127/68. Azonban mikor felugrott a vérnyomásom, akkor eltévedt rendesen: Omron felkaros: 162/83 Samsung 131/80. Szóval egyelőre ez a funkció nem használható azokban sem, amikbe benne van. A kínai saccométerekről nem is akarok beszélni.
-
joey04
titán
Na király! Órát sem kell cserélnem, marad a hetes.
-
mr.tamasbiro
őstag
Én rászántam magam 7-es után.
-
hitchins
őstag
Tudom, hogy 20-tol lesz elerheto de apple boltokban van mar esetleg kirakva mintapeldany?
Kivancsi lennek felveve mekkora kulonbseg a meretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy ígéretesebb a Galaxy A56
- Drón topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...