Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Igen az ilyen jellegű kihasználás annyira adja magát, hogyha elérkezik az idő amikor az inkompetens ám annál igyekvőbbek számára kezelhetővé válik, felszántják a mit sem sejtő néppel az avart, nem is kérdés. Ez a podcast jött szembe múltkor [Az emberi viselkedés kiszámíthatósága].
Általában ezek az adatközpontokat, meg big data-t, mint a fejlődéshez, és tudományhoz elengedhetetlennek és szükségszerűnek láttatják, de azt lehet sejteni, hogy ezek az adatok főleg marketingcélokat szolgálnak, különben nem költenének rá, és a Galileo-t pajzsra emelő, tudományvigasságra használt adatgyűjtés, ami előtt az értelmiség Mekka felé fordulva hajlong napi 5ször, jóval kevesebb energiát igényelne. -
Tasunkó
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Igen, már magam is gondoltam rá, hogy az a leggyanúsabb aki nem gyanús. Azt hallottam az emberek 80-95 százalékánál pontosan meg tudják mondani hol lesz holnap. Még én sem tudom. Lehet ilyenkor be kellene lőni mégegy atomerőművet, hogy megnézzem hol leszek, és akkor odamegyek.
-
Tasunkó
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Remélem ezek csak akkor lesznek, ha már nyugdíjas leszek. Ha egyszer melóban kiolvassák, hogy holnap mekkora kedvem lesz bemenni, és mennyire leszarom a vállalat vízióját, és minden szöveget amit hozzám intéznek, abban szent pillanatban picsán@úgnak.Eddig a korlátolt fantáziájuk biztonságát élveztem.
#32 arnyekxxx Begyűjtik azt úgyis ha ki van kapcsolva. A kapcsoló csak egy szoftwer. Nagyon értékes adatok ezek. Ez alapján kínálják majd a megfelően drága elektromos fogkefét nekem megvételre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest