Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gdfk346

  újonc

  Szóval a következő történt velem, játék közben elkezdet "szakadni" a kép majd kb fél perc után a kép hirtelen teljesen "csíkos" lett és nem lehetett látni semmit, a háttérben ennek ellenére minden futott tovább.

  Újraindítottam a gépet és nem akart bootolni.
  Átkötöttem a monitort az integrált videokártyára akkor eltudtam érni hogy elinduljon,azonban amikor megnéztem a videokártyát egy másik gépben akkor az a gép sikeresen bootolt.
  Ezután beraktam egy másik videokártyát a gépbe, azzal sikeresen bootolt de csak 800X600 felbontásban, amint feljebb vettem a felbontást, elment a kép.
  Ezután ellenőriztem a tápot, de nem volt vele semmi baj.
  Arra kezdtem gyanakodni hogy a videokártya foglalat nem működik rendesen szóval átraktam a másik videokártya foglalatba de semmi változás nem történt.
  Betettem a gépbe egy másik merevlemezt és akkor rendesen bootolt.
  Ezután újra raktam a gépet és eleinte úgy tűnt, hogy ez megoldja a problémát, volt kép rendesen de amint felraktam a videokártya driverét a kép elment, a directX felrakása ugyanezt a problémát eredményezte.
  Valamint amíg nem volt fent driver addig bár jött a kép rendesen de a gép nem érzékelte a videokártyát (az aero nem működött például).
  Arra gyanakszom, hogy esetleg az alaplappal lehet a hiba.

  Azt szetterném megtudni hogy bárkinek van-e valami elképzelése, hogy mi lehet a gond a gépemmel valamint van-e rá valami megoldás?

  Az alaplapom: gigabyte ga ga b85 hd3
  A videokártyám: Radeon R9 270x

  Ha bárki tud kérem segitsen.

 • Szia!

  Próbáld meg itt feltenni a kérdésed: Azonnali alaplapos kérdések

  Ezt a topikot zárom, és legközelebb mielőtt újat nyitsz, legyél szíves használni a keresőt!

  Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Hozzászólok Aktív témák