Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinesol
    veterán

"Egyebkent barmilyen markat szemelsz ki, ugyis talalsz negativumot, mindenhol, mindent szid valaki."

A saját fejem után menve még 2021-ben vettem egy Silicon Power SP002TBP34A80M28-cat 85.580 Ft-ért.

Azért erre esett a választásom, mert sebességteszteket nézve nem voltak rosszak a mért eredményei. Továbbá 5 év garanciát adott rá a gyártó valamint 3115 TBW értéket adtak meg.

2021 óta az Asus Maximus Hero X-ben itt tart:

Írási sebességnél 13xx MB/s értéknél nagyobbat soha nem láttam. Emlékeim szerint játék frissítés meg játék indítás és játék kliens frissítés ment egyszerre.

Ha csak játékokat indítgattam el -akár egy napon többet is egymás után más-más időpontban és ideig játszva adott címmel- 8xx MB/s-nél feljebb sosem ment az írás tempója. Az olvasás rendszerint mindig kevesebb volt.

Nálam azt hiszem egyszer egy Solidigm vagy mi volt, ami felét se tudta a ráirt sebességnek, szóval én már inkább tartozkodom ezektől az egzotikus márkáktól. Szerencsére hamar el tudtam adni egy hét kiserletezgetés után alig használtként, szóval legalább nem buktam rajta nagyot.

A Samsungban még sosem csalódtam, nyilván náluk is becsuszik néha 1-2 gixer, ami szerencsére engem elkerült, de ez benne van, emberek dolgoznak ott is. Általánosságban véve viszont nagyon rendben vannak SSD terén.

Új hozzászólás Aktív témák