Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Igazából az a nyugtalanító, hogy rendszeresen thermal throttlining hajtják magukat ezek. Rendszeres hőmérséklet tüskék, és az ezzel járó hőtágulás/zsugorodás. Valószínű jobb lenne az emberek 99%-nak, ha kicsit feladnánank az alaptempóbol ennek tompítására. Főleg notebook-ban. Talán kevesebb SSD döglene meg.

Nem egy nagy kihívás ezt megoldani: BIOS-ból jellemzően szabadon korlátozható az M.2 csatoló szabványa PCIe 4.0 - 3.0 - 2.0 - 1.0 tempókra. Én rögtön kipróbáltam a 4.0 SSD-t 3.0-ra. Hát hétköznap meg nem mondanám a különbséget.

Wilks Wilks #24 Jó, hát nyilván ironizálsz. :DDD A "gémerek" többsége sem hajtja, szerintem. Pláne, hogy nem vagyunk gémerek. A hobbiból sakkozókra vagy focizókra se mondjuk, hogy sakkozó vagy focista, mert nem azok, csak az a hobbijuk. Polgár Judit sakkozó, Szoboszlai focista, ez a hivatásuk. Gamer legfeljebb a hivatásos e-sportoló.
    Új AAA címeknél van, hogy 5-15 másodpercet is adhat pályabetöltésnél SATA vs PCIe 5.0. Na de és az mit jelent? Pikk-pakk elszáll az a pár másodperc időkülönbség, pláne úgy, hogy addig a mai ember többsége ALT-TABól és addig csinál mást...

Új hozzászólás Aktív témák