-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
hi!
k6000-hez tudnátok adni angol vagy magyar leírást ? nem nagyon értek hozzá és van pár beállítási mód, amit nem teljesen egyértelmű.
-
-
zsadnok
tag
Videót nem tudtam még, de ezen a linken lévő, totál megegyezik az enyémmel:[link]
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
Vettem Vaterán egy F900lhd full hd kamerát. Van valakinek tapasztalata róla? Egy két dolog még nem tiszta, például, hogy bezárt kijelzővel miért kapcsol ki, így nem lehet felvételt készíteni vele, csak, ha kinyitom. Este azért nem szeretnék messziről világítani...
Ha van tapasztalata valakinek szívesen venném. -
Asmodeus01
tag
Saját önfejűségemre hallgatva, Winner_hun topiktárs segítségével rendeltem egy ilyet : [link]
Ha megjött és valakit érdekel, akkor írok majd róla pár sort videóval... -
rlazol
veterán
személyi sérülés hál' istennek nem történt, nálam bal ajtó kuka, bal hátsó sárvédő javítandó+fényezendő, nála a jobb sárvédő és lükhárító horpadt be, de nem nagyon. szerencsére ő éppen elindult (megállt a stopnál,de nem nézett jobbra, aztán elindult), ás én is csak kb 30-40 es tempóval mentem (B.örs, 40-es zóna)
-
lazac_
tag
-A tartozék USB kábel hossza kb. 70cm
-A felvétel automatikusan elindul, az usb 5V megérkezésétől számított 5. másodperc már rögzítésre kerül. Az 5V megszűnése után még 13mp-et rögzít a kamera, majd kikapcsol.
-Loop recording van, a legrégebbi videó törlésre kerül, amint a kártya kezd megtelni. (ilyenkor is megmarad az 1mp-es átfedés a szegmensek között, a törlés miatt nem vész el semmi az éppen rögzítettből)Amennyiben az automatikus felvétel be van állítva, akkor a sima gombbal történő bekapcsolás után is automatikusan elkezd képet rögzíteni. Az automatikus felvétel nem kapcsol be, ha PC-re (vagy más USB hostra) van kötve a kamera.
A szivargyújtó adapter nem tartozék a Mobiushoz. Én az eladótól vettem egy 3m-es töltőkábelt (adatátviteli szálak nincsenek benne), kb 1100 forint volt, 10 öntapadós kábelvezetővel, USB-szivargyújtó átalakítóm meg már volt.
-
rlazol
veterán
válasz
Winner_hun #419 üzenetére
látom, torkodon akadt a szó....
-
rlazol
veterán
körülnéztem ebayen, szerintetek melyik nem hamisítvány?
5 font + 22 P&P - "HD 1080P" - szerintem hamisL20.39, nincs P&P - "HD 1080P" - hamis?
27.49+10.49P&P - ez jónak tűnik
L23.32, nincs P&P - "HD 1080P" - hamis?
L17.99, nincs P&P - motion sensor??? ez is hamis, ugye?
L26.99+8.00 P&P - ez is okés, ha jól tippelem...
jó vétel ezek közül vmelyik, vagy van olcsóbb eredeti?
-
TaaT
nagyúr
Ezeknek a kameráknak a doboza többnyire kicsi, és nem túl nehéz ezért nem kelti fel a vámosok figyelmét.
A legutóbbi kamerám dobozára viszont az ügyes kínai azt írta rá hogy "camcorder", egyből felcsillant a vámosok szeme és neki is estek a csomagomnak, majd amikor azt tapasztalták hogy nem az van benne amire gondoltak visszacsomagolták, és másnap már meg is kaptam.havri1: A felbontott csomagos kamerám értéke több mint 50euro volt, még sem fizettem egy fillér vámot sem
rlazol: Akkor mindenképpen kompakt méretűt kell keresni, de azok nem olcsók
-
sto1911
veterán
Ezeket szeretik atengedni a vamon? Ugy ertem, ha felnyitjak a csomagot, es latjak, hgoy ez van benne, akkor szamiathat cseszegetesre az ember? Legalis ez itthon?
-
bul07
nagyúr
Amit linkeltél honnan szállítanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest