Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat

Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Én emlékszek rosszul vagy nem ez volt a neve ennek a fórumnak hogy Autós kamerák
DVR is szerepelt a címben ha jól rémlikValaki megváltoztatta a nevét?
Ha igen miért? -
Gépötty
senior tag
válasz
rover45
üzenetére
Ilyen VT-310-es felé orientálódnék.
De azt hozzá kell tennem, hogy nem néztem még utána, lehet, hogy még bugosabb mint a meglévő, cserébe a duplájába kerül.
Nem azért cserélném, mert a mostani nem jó, hanem egyrészt kíváncsiságból, másrészt meg több adatot lehet róla lekérni, és több kimenete van, amivel több dolgot lehet vezérelni egymástól függetlenül, míg ennek az egy kimenetével csak egyet, vagy többet egyszerre. -
Gépötty
senior tag
válasz
rover45
üzenetére
Ennyire nem mélyedtem bele. Egyelőre adatkábelt sem vettem, hogy tudjak FW-t frissíteni. Naná, hogy nem USB van rajta, hanem egyedi COM-portos kanóc kell hozzá, valami két-háromezerért

Annyira nem esek kétségbe ezektől a bugoktól, és úgyis el van dugva a kocsiban, nem lehet könnyen hozzáférni buzerálni. Meg a későbbiekben akarok fejleszteni - már ki van nézve az utóda - akkor meg minek piszkáljam... -
Gépötty
senior tag
válasz
rover45
üzenetére
Nekem előre fizetett djuice reload van benne, de ez megszűnt azóta. Telenor hypernet szinte ugyanez, viszont csak többel tudod feltölteni. Tud SMS-ben, és adat-alapon is kommunikálni a szerverrel, az enyém félpercenként küld magáról adatot. Nyilván, ha áll, akkor elmegy aludni, nem küldi folyamatosan ugyanazt a pozíciót - és ehhez kapcsolódik az egyik bugja: néha felébred, kiszór magáról 5-10 jelentést, és megint kussol fél napig. Ez a könnyebben viselhető hibája, ami már gázosabb, hogy néha nem ébred fel, így volt már, hogy mentem a városban egy tizenöt kilométeres kört anélkül, hogy a térképen ez látszana. Vagy amikor itthonról néztem, ahogy még mindig a teszkó előtt állok kocsival

Elég kis adatforgalmat generál, nekem a beállításokra ment el sok pénz (SMS-ekkel - 26Ft/db), és arra fogy sok, hogy most két távirányítója van a kocsinak, és ezt néha elfelejtem. Mire beindítom, addigra megérkezik a 'Jajj, feltörtek!' üzenet, amit nem sokkal később követ a "Siess, már be is indítottak!" kezdetű. Ebből napi három-négy eléggé megviseli a költségvetést, egyébként kb. naponta egy Forintba kerül fenntartani a rendszert. Ami persze ebben a formában megintcsak nem igaz, mert talán háromezer a legkevesebb amivel fel lehet tölteni (és amitől már a rendelkezésre állási idő is meghosszabbodik), tehát ennyit évente mindenképp bele kell lapátolni. -
Gépötty
senior tag
válasz
csubuka
üzenetére
Szar ügy...
Az enyémben TK103B van, haverom pedig ilyet vett.
Mind a ketten elégedettek vagyunk velük (többnyire), a fő különbség a kettő között, hogy a 103-asnak külső antennái vannak.
Van pár bug bennük, de alapvetően jól működnek, és ennyi pénz nem pénz értük. -
csubuka
addikt
Haz elol vittek el a ceges kocsit
Az mar sose lesz meg. Eleg szegyen a vagyonbiztonsag. Kovetkezobe megy a gps tracker gondolom... Milyet erdemes vagy errol hol erdeklodjek?[ Módosította: radi8tor ]
-
Gépötty
senior tag
válasz
zozor76
üzenetére
Erre egyszerű a válasz (nekem
), épp négy napja volt szó róla egy másik helyen, kis módosításokkal csak idéznem kell magam:
Nem tudom mennyire vagy villanyász és barkács vénájú, nagyjából végigzongorázom a lehetőségeket:
- alap, se ház, se csatlakozó, semmi. A lehetőségek tárháza, kiteljesedhet a tehetséged
- ezen már van egy csatlakozó a bemenő vezetéknek, és egy USB alj, de nincs háza;
- tokozva, de csak vezetékek jönnek belőle;
- ennek meg USB alj a vége, és tokozva is van.
Tovább nem nézem, de van olyan, amiből két USB aljzat jön ki, van aminek előlapba szerelhető az aljzata, nekem pedig olyan van ami 5A-t is tud - a két kamerámnak is nagy ráhagyással elég. Lehet, hogy van olyan is, amiből mini USB-s végű kanóc jön, de ha nem, egy sima adatkábelnek jónak kell lenni - feltéve ha nem valami olyan kamerád van, mint pl. a GS9000, aminek saját kiosztása van. -
Gépötty
senior tag
válasz
csubuka
üzenetére
Én alapból nem szeretem a szivargyújtót. A történelem egyik legelb@szottabb csatlakozója, ha nem szivargyújtásról van szó, hanem tápcsatlakozásról. Ráadásul ezek a fejbe épített töltőáramkörök is kompromisszumos dolgok, én az efféle kompromisszumokat nem tűröm el. Látod, itt van Havri példája, ide vezetnek. Nekem fixen beépített táp kell. Van belőle bőven, nem is sok pénzért sok vesződségtől menthet meg.
-
Calogero
addikt
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Sajnos még nem láttam valóságban.
Múltkor kiderült itt hogy a YT ront a minőségen ezért kérdeztem.
Sajnos az én kamerám nem csinál olyan videot, ami számomra megfelel.Karira meg lepném magam egy kamerával, csak még nem tudtam dönteni.
Viszonylag kicsi kell , gps, és olyan felvételt csináljon hogy a rendszámok olvashatóak legyenek..
És az már csak a hab a tortán lenne ha itthon is lehet kapni. -
rover45
őstag
Tegnap este megrendeltem az Ambarella 0805öt. Nagyon kíváncsi leszek rá 😊
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Gépötty
üzenetére
Töltőre dugva is ki-be lehet kapcsolni, tehát van köze hozzá mint a "sértett" is említette.
Sokkot kapott
-
Gépötty
senior tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
A power gombnak nem sok köze van a tápfeszhez, ez nem porszívó!

-
havri1
félisten
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
24V. Töltő szállt el.
-
Gépötty
senior tag
Ebből bizony kijött a füst...
Rákerestem a típusra, hátha van valahol olyan kép a beléről, amin látszik az alkatrész, de még csak olyat sem találtam, ami hasonlítana erre. Teljesen más paneleket láttam, teljesen máshogy megszórva alkatrészekkel, és ezeken különböző optikákat. Hmm...
-
havri1
félisten
g1w-t hogyan lehet szétszedni? Belenéznék, ha már a nyakamon maradt ez a lefüstölt példány.
-
Apooca
tag
Na én is készítettem egy videot, nem rossz.... Modecom MC-CC12 FHD Test
-
Apooca
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Elmentem én is érte, ma már nem, de holnap kipróbálom..... Akksija mennyit bír vajon?
Teszek hozzá napellenzőhöz egy bika akksit...
-
Wheelbarrow
aktív tag
FHD-ben készült, a 720P itt is gyalázatosan csúnya a FHD-hez képest mint a G1W-n.
Képstabilizátor nincs benne, a tartó merev de vékony a rúd ezért kicsit rázkódik rossz úton de stabilan tart. Eddig ennyi "negatívumot" találtam szerencsére.
Swift ben volt, én behúztam a vezetéket a műszerfal alatt és az oszlop kárpit mögé. Fönt a napellenző mögött megy a vezeték.A zárolt fájlokat külön mappába menti. A videófájlokat a hozzá adottTracking Route programmal megnyitva visszanézhető térképen a megtett útvonal és sebesség.
-
havri1
félisten
Dear customer.
So sorry for all the inconvenient, we had resend to you, hope you can wait for it.
Regards,
YolandaDear havri1 ,
We have arranged the replacement for your order 2844184. The new order number is: 3582104.
You can check the new order in your account. We are so sorry for the inconvenience it has caused you. If you have any questions, please feel free to contact us.
Best regards,
Customer Service Team

-
Apooca
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Ezt melyik felbontással készítetted? Képstabilizátor nincs benne ahogy elnézem a felvételt, igaz az út sem volt túl egyszerű
Milyen kocsiba tetted, ha nem vagyok indiszkrét?
A kábel elvezetést kell valahogy megoldanom majd, mert különben ronda..... -
Calogero
addikt
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Ha nem a YT-n nézed, akkor a szembejövők rendszáma jó kiolvasható?
-
Apooca
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Nem rossz, köszönjük !
Megrendeltem én is.... -
Wheelbarrow
aktív tag
A pixelhibákat a YT készítette.
-
Apooca
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Itt még olcsóbb....
-
KL48
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Honnan rendelted? Küldd el lécci a linkjét!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Windows 10
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az mar sose lesz meg. Eleg szegyen a vagyonbiztonsag. Kovetkezobe megy a gps tracker gondolom... Milyet erdemes vagy errol hol erdeklodjek?
), épp négy napja volt szó róla egy másik helyen, kis módosításokkal csak idéznem kell magam:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sambenez