Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat

Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A mai nap egy "beteg" közlekedő miatt olyan helyzetbe kerültem, amiben feltehetően a hagyományos "döntési utakon" én lettem volna a hibás, mivel hátulról belerohantam volna egy piroslámpa előtt kb. 40 méterre az illetőbe. Miután idegbeteg módon, miközben jobbra kanyarodtam ő (balról) "életveszélyt" okozva bevágott elém (prüncőke méretfitogtatás végett
, versenyezve, emberkedve, sietősen, valahogy így körvonalaznám a helyzetet, a terminológia nem helyes feltétlenül
) és én ezért (balga módon, de kissé felindultan) egy apró-jelzésértékű dudálással díjaztam, ő ezen megsértődve szántszándékkal a "semmi közepén" blokkolva fékezett hátha nekirohanok, majd dudarohamban tört ki... Épphogy nem zúztam szét a kocsiját hátulról... de ez csak reflexharc volt. Tiszta Oroszország lesz lassan itthon... Persze nekem kicsit nagyobb károm lett volna anyagilag, gondolom ez motiválta, illetve ezt már sosem tudom meg, tettlegességig nem fajult semmi szerencsére, de elhatároztam, hogy ideje egy dashcamet beszerezni
... Plusz egy jó ismerősöm - gondolom a csúszós utak miatt rommá törte a kocsiját a mai szent napon (biztos front van, hogy mindenki morcizott), pártatlan véleményt nem hallottam az esetről, majd a bíróságon "valami" ki fog derülni, de tán egy kamera ott is segített volna. Sajnos az esetben tettlegességre is sor került, el sem hittem, főleg, hogy szegény nő esett áldozatul mindennek (semmi komoly, de azért egy ráncigálás stb is tud lelki nyomot hagyni)... Bocsi ez hosszú lett, de szerintem megfelelő indok e nap történéseinek összessége a döntésem indoklására. Így tiszta ez. Kicsit felborzolódtak a családban a kedélyek e nyomán, az értelmetlen emberkedést követően.Egyszóval e kiemelkedően sokkoló nap után ideje vennem egy dashcamet, az ár nem számít "kifejezetten", csak működjön sötétben is lehetőleg, a rendszámokat le lehessen olvasni, plusz lehetőleg jó ár-érték arányt képviseljen a szerkezet, jöhet kínai webshopról, sőt, inkább onnan jöjjön

Ha tudnátok ilyet ajánlani PayPal elfogadó forrásostul azt igazán megköszönném Nektek, akik e témában jártasak vagytok!

Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, versenyezve, emberkedve, sietősen, valahogy így körvonalaznám a helyzetet, a terminológia nem helyes feltétlenül
) és én ezért (balga módon, de kissé felindultan) egy apró-jelzésértékű dudálással díjaztam, ő ezen megsértődve szántszándékkal a "semmi közepén" blokkolva fékezett hátha nekirohanok, majd dudarohamban tört ki... Épphogy nem zúztam szét a kocsiját hátulról... de ez csak reflexharc volt. Tiszta Oroszország lesz lassan itthon... Persze nekem kicsit nagyobb károm lett volna anyagilag, gondolom ez motiválta, illetve ezt már sosem tudom meg, tettlegességig nem fajult semmi szerencsére, de elhatároztam, hogy ideje egy dashcamet beszerezni
... Plusz egy jó ismerősöm - gondolom a csúszós utak miatt rommá törte a kocsiját a mai szent napon (biztos front van, hogy mindenki morcizott), pártatlan véleményt nem hallottam az esetről, majd a bíróságon "valami" ki fog derülni, de tán egy kamera ott is segített volna. Sajnos az esetben tettlegességre is sor került, el sem hittem, főleg, hogy szegény nő esett áldozatul mindennek (semmi komoly, de azért egy ráncigálás stb is tud lelki nyomot hagyni)... Bocsi ez hosszú lett, de szerintem megfelelő indok e nap történéseinek összessége a döntésem indoklására. Így tiszta ez. Kicsit felborzolódtak a családban a kedélyek e nyomán, az értelmetlen emberkedést követően.
sambenez