Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Voice24

  őstag

  válasz biker #46 üzenetére

  Hát ez az, hogy még a leírásban sem tesznek erről említést. Ott csak manuális, kézi tisztogatást írnak a kivehető részekre, tehát tálca, zacctartó, víztartály, na meg a főzőegység. A belül hozzáférhető részekhez meg a kis ecsetet és szivacsot javasolnak. A főzőegységet is csak simán vízbe kell meríteni 5 percre, majd leöblíteni. Még ki is hangsúlyozza a leírás, hogy vegyszereket ne használjunk a tisztításhoz. Mondjuk én azért furcsállnám, ha a kávégépekhez való tisztítószerek bármi módon károsítanák a gépeket, nem hinném, hogy pont ez a típus valami különösen érzékeny anyagból készült volna.
  Amúgy én is arra gondoltam, hogy a tartályból kiveszem a szűrőt, töltök bele valamilyen tisztítószeres oldatot (természetesen jól elkeverve, hogy teljesen feloldódjon), aztán azzal csinálok jó pár sima öblítést, meg engedek meleg vizet. Igaz, hogy a sima öblítéssel csak kevés vizet használ, de ha sokszor van egymás után öblítve, azért csak hat valamit a szer is.
  Írtam amúgy a Delonghi-nak is, mégis mit javasolnak az óhatatlanul megjelenő szennyeződésekre, kíváncsian várom, mit válaszolnak.

Hozzászólok Aktív témák