Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • konzumpro

  Topikgazda

  válasz H.lacika #30 üzenetére

  Szívesen! Érdemes élőben is megnézni, vannak minőségbeli ugrások árszintenként...

  Az egyik érdekes ugrást ma tapasztaltam meg az EP3510/00 kapcsán...

  Már a kezdetektől fura volt, hogy valahol ereszt a főzőegység (ezért is kérdezgettem fear2-t hogy szörcsög-e a Talea központi egysége). Nem tudtam behatározni a helyét, de a hengerfej tömítésre gyanakodtam.
  Múltkoriban már bosszankodtam, hogy az új tömítés amit rendeltem az Xsmallhoz, kisebb vastagságú mint a gyári, de most kiderült hogy a gyári is kisebb, mint ami jó lenne, vagy pedig folyton szilikonzsírozni kéne vastagon a munkahengert és a tömítés környékét ahhoz, hogy ne eressze el a nyomást.

  Végülis volt olyan Xsmall-ból maradt, bejáratott tömítésem amire cserélve a gyárit, vékonyan szilikonzsírozva is pontosan illeszkedik, nem fúj és nem szörcsög főzés közben a gép.

  Olvastam egy oldalon, hogy a megdagadt szilikontömítésekért az ecetes vízkőtelenítés felelős és emiatt kerülendő. Ecetet soha
  Lehet hogy ez a tömítés sosem látott ecetet, de pontosan illeszkedik, láthatóan vastagabb, régi Saeco darab, egy ideig jó lesz. Most az egyszer nem volt érvényes, hogy "a régi jó dolgokból nem maradt semmi".

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák