Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • konzumpro

  Topikgazda

  válasz H.lacika #28 üzenetére

  Az a jó az EP5345/10-ben, hogy automatikusan készít cappuccinot, lattét. De a tejhab amit készít, tényleg tejhab, ahogy fentebb is írtam, ezek az automata tejhabosítók általában inkább a borotvahab-szerű állagú tejhabbal akarják lenyűgözni a vevőket, aki erre vágyik az jól jár, hiszen azt kapja amire vágyik.

  (A pörgettyűs tejhabosítókat is úgy tesztelik némely magazinokban, hogy melyik készít nagyobb térfogatú habos tejet ugyanannyi tejből. Biztosan megvan ennek is a célközönsége, én nem tartozom közéjük, sokkal jobban szeretem az önthető, lattéhoz sőt latte arthoz alkalmas gőzölt tejet, amit pannarelloval elő lehet állítani.)

  Ha nem kell feltétlenül automatikus cappuccino gombnyomásra, akkor a legolcsóbb 5000-es sorozatú gép az EP5311/10 (aminek szintén fémes burkolata van viszont fehér az alapszíne) ami az Alzánál most 100e. (Pannarelloval lehet normális gőzölt tejet és persze tejhabot is készíteni, stopper vagy hőmérő, tejkiöntő edény valamint egy megfelelő méretű doboz kell hozzá - alátét gyanánt.)

  Ha megér kb 150e-t hogy van automatika és elég a tejhab opció, nem kell latte arthoz is megfelelő gőzölt tej, akkor bármelyik jó az általad kérdezettek közül. Van előnye annak hogy csak egy gombot nyomsz és kész van.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák