Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • meri

    aktív tag

    válasz Hyperion #71172 üzenetére

    Szia! Az AudioControl cuccairól jókat olvastam, igen.

    Én három kütyüt próbáltam. 1 - olcsó, ali-s kínai: működött, még az automata bekapcsolás is (bemeneten jelet érzékelve bekapcsoljha a remote-ot), de nem volt mélye. Nagyon nem. Mondjuk ez 5 EUR volt, tesztelni a cuccot (szól-e) megfelelt. 2 - Audison connection SLI4: ez nagyon más világ, ajánlom. 3 - Közben lecsaptam a mostanira, ami egy XETEC USV EVO - no, ebben még op-ampokat is tudnék cserélni, de így is nagyszerű, gyakorlatilag egy előerősítő, jumperekkel állítható egy csomó minden (5-6 csatornára, a.k.a szub mit keverjen rá, mit szabályozzon a drótós távvezérlő, stb.). 25 EUR-ért ez nagyon megérte, igaz, én csináéltam hozzá magasszintű bemenetet, mert az hiányzott (molex csati, pinek, drótok). A Connection-nek van 2 csatornása, az SLI2, szerintem az is nagyon jó.

    A másik lehetőséged, hogy készítesz / készíttetsz egy alacsoiny szintű kimenetet a Becker-re, nem hiszem, hogy nagyon nehéz lenne. Ekkor a végfokok nem fognak beleszólni a hangminőségbe.

    Ja igen, ha esetleg tudsz szerezni egy Audison Bit Ten processzort, az még jobb lehet (kb. 30e), ez képes a fej-végfok szinezett hangját korrigálni, a kérdés, hogy milyen mélyen akarsz ebbe belemerülni... amit linkelktél, az is nagyon jó, ha ott az USA-ban használod, mert Mo-ra kérve azért még hozzácsapódik némi költség.

    uff

Új hozzászólás Aktív témák