- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Készletkisöprés, bottleneckes konfig, túlárazás.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Akula
őstag
Nem semmi felhozatal. Foleg a szemuveg mm-ek, nyomaspont, stb.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Geri Bátyó
addikt
Kis pontosítás a cikkhez: Az 500 GB-os 970 EVO Plus 3500/3200.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
sid.:Rc211v
őstag
Nagyon szép ez a Geometric Future Model 8 Dharma ház. Meg az ára is. Ventik nélkül meg pláne.
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
Geri Bátyó
addikt
válasz sid.:Rc211v #5 üzenetére
Szépnek szép, csak teljesen elbaltázott a koncepció. Mivel 90°-al el van forgatva az alaplap, felül vannak a kivezetések, ami praktikus, ha az asztal alatt tartod a házat, de akkor minek az üveg? Ha meg a látvány a lényeg, a felülről kilógó kábelek barmolják el az összképet.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz Geri Bátyó #6 üzenetére
Jah utána is néztem a háznak full igaz. Hülyeség ez 90 fokos forgatás. Semmi értelme. Nekem hülyén néz ki nagyon hogy felül vannak a kivezetések, az hátul jobb a szokásos módon.
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
4nick8
őstag
válasz Geri Bátyó #6 üzenetére
Csak a lényeget nem vetted észre. Hátul vezetik ki a kábeleket.
-
4nick8
őstag
válasz Geri Bátyó #9 üzenetére
Szerintem zseniális mert nagyon letisztult így a gép.
-
Milka 78
nagyúr
És nem is botleneckes. Az a proci szépen megmozgatja a 6700xt-is, minimálisan hagy csak benne 1440p-ben meg perfekt.
Amibe bele lehet kötni az a 6/12-es proci mivolta, de single címekkel nem lesz gondja és a fél világ el van 6 magon.
Az alaplap viszont harmat gyenge és így nem is rémlik, hogy van e opció bármily nemű oc-ra. Nem ártana
5600x szintre húzni a procit (bár kb marginális a két proci közti különbség) a memóriát meg 3600-ra már ha bírja (gondolom G.Skill Aegis ha tippelni kéne).
Összességében ez egy budgetalaktrészekből összedobált de ahoz képest tisztességes teljesítményű gép és anyagilag sem a földtől elrugaszkodott...a HA-n tele van "madárvadászzal" aki a használt, leharcolt portékáját ilyesmi áron akarja eladni...tiszta jófogás.hu[ Szerkesztve ]
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz Geri Bátyó #4 üzenetére
Sasszem! Köszi, javítva.
-
-
Chrys_
addikt
Biztos jó ez az AI kamera... de akkor a videó felkerül egy kínai szerverre?
-
noPublicFG
senior tag
Egyet értek veled!
Ennek az inteles párját vettem egy hete, (100€-val olcsóbban került ugyanennyibe) és maximálisan meg vagyok elégedve! Főleg úgy, hogy a Gwent, Insurgency:ST, BG3, Miasma Chronicles és egyebek kevéssel is beérik 1080p-Ben.
A következő 5 évben, pont mint az elődje (gtx1060 / 8750H) tökéletesen ki fog szolgálni!plus ça change, plus c'est la même chose
-
tibaimp
nagyúr
-
Solar Eclips
tag
Az a szemüveg honnan jött valami 2001-es raktákisöprés? 🤣😂🤣
és valószínüleg felelőtlenség ilyet reklámoznotok, mert jobban tönkreteszi a szemét a felhasználónak mintha nem lenne rajta semmi. A reklám szöveg hozzá viszont eszméletlen bullshit.
-
NoMix
tag
Hű banyek botrányosak a mai hardverek és szoftverek. Ryzen 4000 szériát nem igen lehet huzigálni pont is van egy 4600G és a 4000MHz-et sem bírja igazán az annyit tud amit alapban kínál. Bár turbó írja hogy megy 4GHz fölé de szerintem hazug disznó Ha ki kapcsolom és manuál fel tolom 4.2GHz-re kék halál fagyás prüszköl köhög össze rogy. még 4GHz-en is köhög keményen. Ha órajelet húzom nem a szorzót cseszegetem akkor meg gonosz lesz a BIOS és -15 FPS ha vissza állítom gyárira. Csak akkor kapom vissza azt ha újra írom a BIOS-t Q-Flash-el és ugyan arra a verzióra nem kell újabb. Még csak 2 hónapja van AM4 de már gyűlölöm ez előtt Pilledrive volt. A Secure bot a BIOS-t ki nyírta és csak a Q-Flash tudja éleszteni a lapot. Már három gyártót végig próbáltam és nagyon az a történet van hogy majd újra kell tennem a gépet ha ki jön a Windows 12 és kell neki a secure bot Kár hogy az OEM és az ASUS esetén működik Intel-nél a tapasztalataim ezt mutatják és lehet frissíteni. Összegzésben annyit hogy a teljes BIOS AMD oldalon egy disznó.
Frissen vásárolt profil. XIRA T.E.G.
-
pusszycat
nagyúr
válasz Krugszvele #21 üzenetére
Meg nincs egy vessző sem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
nuke7
veterán
hazudik turbó... istenem, miket ki nem találnak emberek, hogy csökkentsék a kognitív disszonanciát
(olvass kicsit utána, ryzen 3xxx után már nem igazán éri meg kézzel szenvedni az OC-vel, mert annyi faktortól függ az órajel és a teljesítmény amennyit te úgyse tudsz normálisan figyelembe venni, a gyári OC jól végzi a dolgát, hidd el )https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
Ha valaki vágja ezt a Gunnar Vertex Onyx szemüveget, meg tudná mondani, hogy ez is nagyít-e..?
van egy átlátszó keretes régebbi gunnar optics (Enigma) szemüvegem, de nagyon zavar mert egy picit nagyítja a képet...https://youtube.com/user/nuke7
-
-
himpike
aktív tag
válasz Krugszvele #27 üzenetére
25 alatt nem kapsz félig normálisat sem. Mondjuk abba a konfigba a 750watt nem tudom ugyan minek kellene...
-
4nick8
őstag
válasz Krugszvele #27 üzenetére
A táp a lelke a gépnek de persze spórolj a legfontosabb alkatrészen.
-
addikt
-
Elementgamer
csendes tag
Ezt a szemüveget vagy egyáltalán ilyen szemüveget érdemes venni?
Csak a kékfény szűrő érdekel -
4nick8
őstag
válasz Elementgamer #33 üzenetére
Érdemes. Van belőle nem színezett. Próbáld fel őket és akkor akkor el tudod dönteni.
Mintha a Pixelben lennének kiállítva.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Krugszvele #21 üzenetére
Legközelebb másold be chatGPT-nek a szöveget, ő kijavítja nagyjából. Igaz, a banyeket átírta bazmegre, meg kicsit magyarított is itt-ott, de olvashatóbb az eredmény. [link]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nuke7
veterán
Fúh, kár érte, nagyon zavar engem, mert szemorvosnál a legkisebb sort is el tudom olvasni (20/20 vision) és szédülök a szemüvegtől egy idő után
Nem tudsz esetleg olyat, amiben nincs ez a plusz dioptria..?
#38niof: lehet, hogy csak játékhoz nem jó… napközben még nem próbáltam…
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
niof
addikt
Volt/van Gunnar szemüvegem (még Massdrop-ról rendeltem, nem ma volt), csak más a dizájnja, és bármilyen hihetetlen, nagyon hasznos dolog. Sokkal kevésbé fárad el a szemem, ha 8-10 órát abban bambulom a monitort, mintha a nélkül. Ennél nem teljesen ok nélküli a marketing.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
pusszycat
nagyúr
Ügyes, ügyes, ez nekem eszembe sem jutott volna. Én lottó számokat követeltem tőle, de kitolt velem mert 1 sem jött ki.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
pusszycat
nagyúr
válasz Solar Eclips #42 üzenetére
Nekem írtak fel szemüveget. Hordtam fél órát mikor levettem rosszabbul láttam mint valaha. Ment a fiokba. Inkább erőltettem. Ennek már tizenhuszon éve.
-
Jaaaj, az 550 wattal szerinted mi a gond? 6700 XT-nek meg egy 5600-nak nem elég az 550W? A 400W is elég lenne egy jobb minőségű tápból.
A Seasonic meg jelenleg nem a tápgyártás csúcsa, még, ha közel is vannak hozzá, attól még a linkelt NZXT és Deepcool tápok is jó ár-érték arányúak.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
niof
addikt
válasz Solar Eclips #42 üzenetére
Nem tudom, erről egy szemészt kéne meginterjúvolni. Az tény, ha nincs rajtam, kevesebbet pislogok, és egy hosszabb etap esetén bizony eléggé vörös tud lenni a szemem. Ha meg rajtam van, akkor sokkal enyhébb ez a tünet. Mellékesen, pont most vagyok abban a korban, hogy a közelre látással kezdenek problémáim lenni, és ha csináltatni kell szemüveget, alap lesz a kék szűrés rajta.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- OTP Bank topic
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-8350U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- ÚJ Gigabyte G6X 9MG 2024 - 16"WUXGA 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 2 év gari
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehet
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen