Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gyulank

  addikt

  válasz yvsmad #451 üzenetére

  Az valami borzasztó, hogy milyen meggyőződéssel beszélsz hülyeségeket. Minden digitális, így a PCM is, a dts, az exe, a bmp is. És ha megsütöm a kolbászt, akkor sültkolbász lesz belőle, nem nyerskolbász ami sült, de mégse, de sült is meg nem is. Ha akármit átkonvertálok akármibe, majd megnyitom, nem zúgást fogok hallani, hacsak nem zúgás volt eredetileg is. Én nem mondtam, és semmi érdekeset nem találok benne, sőt egyértelmű, hogy ha dts-t küldesz arra ami felismeri, az felismeri. Maga a lemez létrehozásáról van szó.

  Hogy hozz létre egy újat! Mittomén, fogj egy zenét, mondjuk TFM AT-al konvertáld át olyan dts-re amiről beszéltél, 6csatorna 192kHz 24 bit nehéz lenne, de valamilyen bitrátával!
  És akkor ez a kiindulási pont, megvan a 6 csatornás dts fájlod.
  Ha ezt átkonvertálod 16 vagy 24 bites wav-be, akkor megszűnik dts lenni, ha ac3-ba vagy akármibe, akkor is.
  És a wav, mint a dts, az ac3, az mp3 nem zúgás, hanem szól. Ha te eddig azért akartál konvertálni, hogy zúgássá változtasd, akkor el kell szomorítsalak. A gépen mégis szerinted mi nem játszik le 6 csatornás hangfájlt? És ha nem zúgás lesz akkor szar a konvertáló? Akkor lenne szar, ha nem a zenét adná vissza.

  De ha csinálnád akkor nem kéne magyaráznom. Ha be akartál volna húzni egy dts-t a néróba akkor tudnád amit két napja többször hiába írtam. Mivel 24 bit 48kHz-es CD-t ki tudott írni, olyan gyorsan, hogy biztos nem konvertálta át 16 bit 44,1kHz-re, nem tartom kizártnak, hogy ki lehet írni, de a 192kHz-es fájlt csendként ismeri fel, és leírtam ezt is, hogy felfogd, hogy az írás előtt nem jelenik meg a hullámforma se annál, amiről szó volt, és ezért írt ki csendet, de nem fogtad fel.

  ASRock Z370 Pro4+i3-8100+8GB Windows 10 20175 200717-1349 x64 Ubuntu 21.04 x64

Hozzászólok Aktív témák