- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
várnarancs
üzenetére
Már ha feljebb állítottad valamelyik időzítési értéket akkor tudtad jobban húzni Mhz ügyileg, vagy magát az időzíteseket húztad?
''és fennáll a veszély, hogy szézbaszom'' - Miből gondolod?
''Egy kicsit tovább tom húzni '' igen ez lenne benne a lényeg már mint az hogy ''tovább'' merthogy ''ismerjük'' azokat az ''őrűtteket'' akik minden egyes %-ék miatt képesek elkövetni mindent, csakhogy ez a dolog is ilyen lenne... mégse beszélünk róla... -
várnarancs
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nem lenen rossz totyik, csak nemtom mire lesz ez igazából jó. Egy kicsit tovább tom húzni a 9800promat, és fennáll a veszély, hogy szézbaszom az egész kártyát.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Hello all!
Bev.: Eddig sehol nem láttam olyan topic ot ami a videó kártyák időzítéseinek tuningjával foglalkozik (pedig van pár progi ami ezekkel fogalakozik... ezzel ellentétben ezt a dolgot a tuningőrültek nagy gyakorisággal kihagyják) ezért hát indítok most egyet.
Na szal, van ez a jó kis program ATi kártyákhoz, neve az ATi Tray Tools, elöljárókban ezt választom, mert szerintem ez a leggyakoribb, és ezek az időzítéssel kapcsolatos dolgok viszonylag ebben találhatóak meg a legjobban, és legegyszerűbben.
Újabb verziókban megtalálható az overlocking résznél egy olyan fül, ami alatt a kártya időzítéseit lehet állogatni.
Na most erről lehetne beszélgetni egy sort, szerintem nem csak engem érdekelhet a dolog, (pl.:_) /hogy mi ez, mire is jó, megéri-e, és hogy mennyire lehet vele szétcseszni a kártyát/, ''merthogy a progiban szépen oda van írva hogy ez nagyon veszélyes dolog''
Ezen kívül szerintem nem csak én nem vagyok tisztában a programban jelölt időzítések mivoltáról, úgyhogy erről egy pár képet is mingyárt becsempészek... betűjelzéseket, rövidítéseket a képeken megszámoztam hogy könyebben lehetsen róluk beszélni...![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060111/ATT_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060111/ATT_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060111/ATT_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Parfüm topik
- Linux haladóknak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest