Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevesuit
csendes tag
Nekem a watch 7 ultra update gyakorisággal van bajom. Június 1. Biztonsági frissítés azért na...
-
-
-
-
-
NvidiaRTX
őstag
Nekem csak azt mondjátok meg, hogy tudtok ekkora böcek órával a kezeteken aludni?

Nekem egy Samu Galaxy Fit 2 is zavaró volt. -
Fall-N
veterán
Én is megkaptam a hét elején Watch FE-re. Azóta jobban bírja az akku és gyorsabb is lett a szoftver. Eddig nap végére 100-ról 60 % körül merült. Most 70-re ha merül.
Viszont telepítés után egy ideig lassú volt, utána helyrejött a sebesség. A Play Áruháznak viszont kellett egy adattörlés, mert nem indult el anélkül. Más gond azóta sem volt, összességében jobb lett tőle a sebesség és az akkuidő.
-
-
-
Klassz nekem is megjött napokkal ezelőtt a Samsung Galaxy Watch6 44 mm LTE-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó TAG Heuer Connected Calibre E3 prémium okosóra
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- Apple watch Ultra 2 2026.09.22 Apple jótállás
- ÚJ - GARMIN FORERUNNER 570 47mm - ajándékokkal
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)