Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rubkrisztian
csendes tag
Engem ott vesztett el ez a játék amikor ki kellett lépni a bunkerból. Addig egész jól elvoltam vele de ott valahogy felhúzott sokszor hogy nem tudtam anélkül lépni 3-mat hogy ne lett volna riasztó. De lehet ez csak az én skill problémám

-
Trump Lee
újonc
Imádtam ezt a játékot. Anno kipörgettem a DLC-ket is. öröm lesz most egy új DLC-t kitolni
-
zsolesz967
aktív tag
Anna megvettem Ps-re akciósan,sajna nem jött be,3 óra után töröltem.
-
Az agyba-fobe promozott RTX frissítést már megkapta utólagosan vagy azt úgy ahogy van el is felejtették ?
-
GodGamer5
addikt
Enton #3: Tavasz óta van már benne RT, én is úgy toltam végig. Mondjuk rakhattak volna bele PT-t is ennyi idő után, de így se volt rossz.
Nekem nagy meglepetés volt a game. Nagyon élvezetes végig, pedig az orosz játékokat kimondottan nem szeretem. Nagyon jó volt a grafikája is.
A DLC-k viszont nagyon sz@rok voltak. Az első még csak-csak elment, de a második számomra minősíthetetlen volt. Ez a harmadik teljesen Bioshock klónnak tűnik. -
beyruth82
veterán
Volt már 2 dlc hozzá?
Jó tudni. Game passban toltam ki a játékot. Nem volt rossz de nálam teljesen a középszerűségbe fulladt az egész. -
C64
őstag
Nekem nagyon nem jött be ez a játékmenet, hogy mindig visszalök egy pontra ha hibázol és újra végig kell csinálnod azokat a berögzült lépéseket amiket korábban 20x
-
Montanaxy
aktív tag
Már azt is elfelejtettem, hogy létezik ez a játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Corsair mp 600 core XT 4 TB
- Xbox Series S 512GB SSD, 1 kontrollerel és VENOM töltődokkal
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő