Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz quby #4521 üzenetére

Igen elvágtam a fóliát. A NyÁK lemezen alapból folyamatos fóliaréteg van ezt vágtam el keresztben a csatik lábai között, és ezzel sávokra bontottam a fóliát. Tulajdonképpen minden sáv között két vágást csináltam nagyon közel egymáshoz és azon a részen a szike hegyével megfogva lehúztam a két vágás közötti vékony sávban a réz fóliát, hogy ne érjenek össze a sávok. (Persze biztos kéz nem árt hozzá, de egyelőre még egy memóriachipet simán beforrasztok Weller-rel, tehát a kezemmel meg a szememmel még nincs baj :C )
    Maratásnál ezen a részen nem lenne lakk és a marató folyadék marná le a rézfóliát.
    Így egy db-nál egyszerűbbnek tűnt, ha nem is esztétikusabb. (bár ez is tartott 1 óráig kb..) De nem volt kedvem megszerkeszteni OrCad-ben, kinyomtatni, levilágítani, előhívni, maratni...

A LOMEX az pesti, oda személyesen mentem (bár pont a város másik felén van, mert én meg újbudán lakom).

A RET ahol a szalagkábel és a hozzá való csatlakozó van, az a szegedi. Onnan lehet rendelni.
    (Csak van átvételi lehetőség Pesten is, és akkor nincs postaköltség sem. Bár neked Nyíregyre úgyis postázni kell a részedet ha rendelésre kerül a sor... Pestre ha du. 16.00-ig megrendeled másnapra felhozzák.)

Új hozzászólás Aktív témák