Hirdetés
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xiaomi fanként, droid használóként is csak gratulálni tudok ehhez!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
Apró elírás az első mondatban és az utolsóban is:
"...2023 utolsó három hónapjának..."
"...cég cash flow-ja 34 milliárd dollár volt 2023-ban..."[ Szerkesztve ]
PS5 + Xbox Series S + Nintendo Switch v2
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Köszönjük szépen 🥰 Jól esik, hogy az ellenpólus is fejet hajt a közösségünk előtt!
-
arn
félisten
Az apple sem fogja magat kihuzni a pcs recessziobol.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
joey04
titán
Csodálom, hogy ipadek mennek. Jó cuccok, de nem annyira jó vételek mint korábban, akkor meg nem mentek ennyire...
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
kakuk.tamas
addikt
És az annak fényében mekkora siker, hogy az Apple eddig összesen annyi iPhone-t dobott piacra, mint amennyit a Samsung szokott egy évben.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
clon
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #10 üzenetére
Aki Apple terméket vesz az hamarosan "kénytelen" átállni arra az ökoszisztémára így azért nem ugyanaz mint a Samsung, hiszen ott bármely másik gyártó ugyanazt az android rendszert használja. Így nézve azért már nem annyira egyértelmű a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
az órán kívül miért mondod ezt? Nekem iphone mellett semmi nincs ami apple az órán kívül, sem a töltő, sem a fejes, de a szolgáltatások közül is mindenem google. maps, mail, drive, stb. én pont ezért ugrálok jóval könyebben platformok között.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
kakuk.tamas
addikt
Miért is? A WearOS-es órákon kívül mindegyik használható iPhone-nal… A fej- és fülhallgatók szintúgy működnek. Töltőnél mindegy milyet használsz.
De az fix, hogy az eszközök közötti kommunikációban az Apple a király. Droidon senki se tud olyan hatékonyságot felmutatni, mint az Apple.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
LosBlancosRM
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #13 üzenetére
Ilyenkor kíváncsi lennék példákra is. 1 éve használom az iPhonet, semmivel se tud többet. Sőt, az AppleTVmmel kritikán aluli a kommunikációja. Ha 2x be tudta kapcsolni egy év alatt... Van, hogy bekapcsolva se találják egymást.
Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
LosBlancosRM #14 üzenetére
Használj iPhone-t iPaddel, vagy Macbook-kal. És rájössz miről beszélek.
-
LosBlancosRM
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #15 üzenetére
Inkább nem. Elég volt az iPhone vetítéseket elhinnem.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
LosBlancosRM #16 üzenetére
Nahlàtod. Tapasztalat nélkül akarsz fikázni.
Olyan szintű összejátszás nincs még a Samsungnál se mobil és tab között, mint iPad és iPhone között. Ha az egyiken csinálok valamit, ott a másikon azonnal.
Telefonhívás iPadről vagy Macbook-ról? Persze! SMS küldés? Pipa!
Tizenx év droidozás alatt ilyet sose tapasztaltam. És most se amikor a Z Flip 4-et nyomogattam egy droidos tab mellett.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #14 üzenetére
Van, hogy bekapcsolva se találják egymást.
Én ilyet senkinél nem tapasztaltam. Tegnap este direkt rákérdeztem.
-
LosBlancosRM
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17 üzenetére
Tapasztalat nélkül? Az appletv mi? Ha telefonálni akarok, azt telefonon teszem, sms-t nem is tudom mikor írtam utoljára. Ennyi erővel elő lehetne hozni a játékokat is, hogy mennyire faszák mekbukon.
De persze ez téged nem érdekel, mert nem használod, a mekbuk nem erre van, bla bla bla. Nekem meg nem arra kell egy laptop, hogy sms-t írjak. Tablet pedig egy értelmezhetetlen kategória számonra.
-
Pár darabbal én is hozzájárultam .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
LosBlancosRM #19 üzenetére
“Ennyi erővel elő lehetne hozni a játékokat is, hogy mennyire faszák mekbukon.”
Nekem meg a laptopon való játszás értelmezhetetlen kategória. Arra ott az asztaligép vagy a konzol.
Ha ennyire rühelled az Apple cuccokat nem is értem minek van 13 Pro Max-od, meg AppleTV-d. Én rühelltem a Z Flip 4-et, el is adtam a gechibe azt a szart…
-
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas #22 üzenetére
Ha ennyire rühelled az Apple cuccokat nem is értem minek van 13 Pro Max-od, meg AppleTV-d.
Már én is kérdeztem. Úgy volt, ha jön az s23, akkor majd visszavált, de (meglepő) nagyon drága lett, így nem.
20: ha bármilyen problémád van, akkor van Apple TV topik. Hátha tudnak a szakik segíteni
-
Fritz Teufel
őstag
Ebben az összegben én is benne vagyok pár kacattal
.
"az Apple eddig összesen annyi iPhone-t dobott piacra, mint amennyit a Samsung szokott egy évben" - ez a mondat úgy igaz, ahogyan le van írva. Viszont erre normális ember nem büszkélkedne. Az, hogy a világ tele lett f*sva olyan készülékekkel amik egy év után eldobhatóak, az inkább felháborító.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
ma Közölte Q4-es riportját az Apple: csökkenő iPhone eladások, felfelé ívelő iPad.
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest