- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
A Xanax megszűnt, Frontin van helyette!
A szoftveres túlhúzás semmi ilyen problémát nem okozhat, az ilyen beavatkozás reverzibilis, bármikor visszaállítható a korábbi állapot. Ez a gond a tuning nélkül is bekövetkezett volna. Az viszont biztos, hogy a vmem hiba minden alkalmazásban kijön még a boot képernyőn is OS és driver nélkül.
Ha időszakos a probléma, ill játékfüggő, akkor a feszültségekre, vagy a hőmérsékletre lehet gyanakodni és ennek utánanézni! Ha másik gépben jó, akkor a tápod rendetlenkedik. A hőmérsékleti gondot meg vagy kényszerhűtéssel, vagy a bekapcsolás utáni terheléssel, amikor még kvázi, hideg a gép és a kártya, ellenőrizni.
-
fer
őstag
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Garancia!
-
zodo
nagyúr
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Ezekszerint a mediamarktban csupa jó fej dolgozik.
Úgyanis tavaly karira, barátomnak kinéztem még novemberben egy Krafwerk bakelit lemezt, persze szenteste előtt egy nappal már nem volt egy darab sem.
Próbálkoztak cd-t ,dvd-t rámtukmálni a bakelit helyett,de mondtam nem kell ,mert ezek megvannak. Most jön a lényeg, fogta magát az eladó, bement a hátsó raktérbe és kihozott egy 1986-os kiadású ,teljesen épp csak egy kicsit poros KRAFWERK - Electric Cafe bakelit lemezt. Azt mondja vidd el nyugodtan ,nekem úgyis kettő van belőle. Kérdezem mivel tartozok , válasz semmivel. Nem is kelett többször mondania,már ott se voltam. Szóval ingyen lett egy szenzácíós lemez karácsonyi ajándékként a zenész barátomnak ,aki ezen a zenén nőtt fel. Szerinted ? Persze,hogy volt öröm és bodottá.
Szerk:Mai napig nem hiszem el,hogy ingyen odaadta.
Ezúton is köszönet érte.
-
törölt tag
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Miért olyan nagy gond a tápcsati neked? Nincsen megfelelő PCI-E csati a tápodon, vagy az átalakításhoz nincs elég szabad molex-ed?
Aggregátor aki tavaly vásárolt hardvert, az nagyon jól járt! Nekem a tápom is egy jó 5-össel fáj többe újan mint tavaj, a procim 1-3k-val, a ramjaim is tartják az árukat...

-
JJános
addikt
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Üdv! Ezt nem igazán értem.
4770-es kártyát szeretnél, és 4670-es eladó? A 4670-en nincs külön tápcsati.
A 4770-es kártyát nem ismerem. tudnál róla képet, tesztet mutatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kompakt vízhűtés
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Horgász topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok PS4 játékkal
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő