Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
cynric
üzenetére
Szia,
csak infó, jelenleg nekem 2db HD6850 Sapphire van CF-ben OC nélkül.
1360*768-ban játszom, vonalsimítás:4x, anizotróp szűrés 16x
Nálam megy minden rendesen.Ha olcsóért hozzájutsz a 6870 CF-hez, és nem akarsz vagyonokat költeni, szerintem nem jársz vele rosszul. Ha többet szánsz rá, akkor mindenképpen újabbat vegyél.
Még 1 dolog, én CF-et használok amióta létezik ez a technológia és minden ok

Az 500W-os táp csak akkor elég, ha minőségi.
-
-
alibaba78
őstag
Eloszor is kerj kolcson egy magasabb fogyasztasu radeon kartyat (4870-90), es teszteld a gepedben, hogy kizarhasd a meghibasodott tap, es lap lehetoseget. Amennyiben sikeres volt a teszt, kezdhetsz konyorogni a garanciat vegzo uriembernek, hogy igenis te egy vetlen user vagy, aki csak megvette ezt a kartyat, de nalad nem megy.
Ha az a helyzet, amire gondolok, akkor hivatalos megoldas nincs. Ha nem cserelik, akkor vagy eladod, vagy flash-elsz ra egy masik bios-t. Mondjuk asus-t.
-
alibaba78
őstag
-
Torry
addikt
Rakj fel egy friss windows-t. Ilyen hibát én anno xp-n kaptam kártya csere után, hiába töröltem megfelelően a drivert és raktam fel a másikat, (ati-nvidia) ezt a képet produkálta.
Most látom, biosban is produkálta a kártya, szóval szerintem hibás a kártya. Kérj cserét ha 3 napon belül vagy, ha náluk megy a kártya, akkor nálad lehet valami gond.
-
polonic
félisten
Annyit tudok, hogy a vtx3d a powercolor anyavállalatának a leánycége. Azt, hogy kivel gyártat, én nem tudom.
Igen, ez referencia modell. Szerintem nyugodtan veheted ezt a vtx3d-t is.
Egyébként meg a linket legközelebb, kérlek, normálisan rakb be, ne kelljen már másolgatni. És a két csapat egyenlőre áll, egyelőre mindegy melyiket veszed. . .
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest