- Melyik tápegységet vegyem?
- LED / LCD TV topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az ár-összehasonlítás hamis, arról meg nagyvonalúan megfeledkezel, hogy a HD6 széria tudását semmiképpen NEM kapod meg HD5-ös kártyákkal! Arról már nem is beszélve, hogy a CF hány játékban nem működik normálisan, csak ezekkel nem szokás tesztelni, mert akkor ki venne több GPU-s konfigot.

tome.jr: Használt terméket nem hasonlítunk össze újjal. Főleg azért, mert a gyorsan eladott kártyák ált. vmi. hiba (értsd: túlhajtás) miatt kerülnek piacra. Éppen elég hsz-t látni más topicokban, hogy "beújítottam egy használt kártyát, de ez és eza hiba van vele".
-
Kelvin
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
"Csak az árukat is hasonlítsd össze!
2.db 5770.et megkapok 52.körül! (itt az apróba pár hónapos használtan) még 1.db 6870.et 60-65.e! amiből CF-et számolsz az 120.e! Nem 1.kategória a 2.kártya!"Ha már két árut hasonlítasz össze, kérlek legyél objektív.
Mind két kártya származzon egy helyről. Jelen esetben bolti, új áron nézzük.
Így már más a helyzet, ugyanis 2db. hd5770 64e Ft körül van azaz ugyanannyiba kerül mint 1db hd6870. -
pottyantós
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ja a mostani ára még magas, de ha lemegy akkor nagyon jó vétel!!
És eléggé komoly teljesítménye van a 6870CF-nek... Ha olcsóbb lesz én tuti benevezek...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

És eléggé komoly teljesítménye van a 6870CF-nek... Ha olcsóbb lesz én tuti benevezek...