- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
válasz
blablabla24f
üzenetére
Szia,
nekem is 6790 van, pár tapasztalat róla:
Eredetileg 2GB RAM volt a gépben, a BF3 úgy becuppantotta az egészet hogy csak néztem
de 4GB-al már semmivel nincs gond (más játéknál nem vettem észre hogy ennyire kellene a RAM de amúgy is bővíteni akartam)
A procim a Dirt-sorozatnál és a NFS-nél már nagyon csúnyán belimitál, máshol még nem vettem észre komolyabb erőhiányt a kártya kihajtásához.
Egyébként a kártya eddig mindent elvitt FHD+maximum beállításokon, játszható minőségben (legalább 30 FPS folyamatosan)
Jelenleg amúgy a HL2-vel játszom (van mit bepótolnom...) na azt nagyon viszi, minden maximumon és 2-300 FPS
De a Crysis is elmegy 40 körül maximumra rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de 4GB-al már semmivel nincs gond (más játéknál nem vettem észre hogy ennyire kellene a RAM de amúgy is bővíteni akartam)