Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz petyus_ #15753 üzenetére

Én a Toxicról tudok nyilatkozni de ha jól emlékszem itt egy fórumtárs azt írta , hogy "kb" a hűtő mindegyik egy kutya, sőt elvileg én a 6870es ref hűtőjét kaptam ha minden igaz..de cáfoljatok meg mert nem biztos ez.

Alapon "picit" magasabb az átlagnál nyáron 40-45, terhelve viszont az istennek nem menne 70 fölé még extrém tuning esetében sem és több órás nyúzás alatt sem.Átlagba egyébként jóval alatta is marad 60-65.Ventinek lesz hangja arra számolj.Én egy "custom" megoldást alkalmaztam tehát én állítottam be milyen hőfokon mennyit forogjon a venti.Játék alatt annyira nem zavaró, de van akit ez kellemetlenül érint.Idle ben nincs hangja ahogy szerintem egyiknek sem.

Hűtőcserét meg én nem szorgalmaznám , igen vissza lehet tenni a gyárit és le tudod gariztatni ha bármi lenne..csak a szervízesek se hülyék és simán "beleköthetnek" aztán nesze neked gari, user fail miatt.

Szerk: ilyeneket néznek pl hogy roppan a csavar amikor kicsavarják vagy sem..(vicces de ez így van!!) Én mondjuk soha semmi körülmények között nem nyúlok bele új és még garis dologba.Pont ezek miatt.

Új hozzászólás Aktív témák