Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
petyus_
üzenetére
Én a Toxicról tudok nyilatkozni de ha jól emlékszem itt egy fórumtárs azt írta , hogy "kb" a hűtő mindegyik egy kutya, sőt elvileg én a 6870es ref hűtőjét kaptam ha minden igaz..de cáfoljatok meg mert nem biztos ez.
Alapon "picit" magasabb az átlagnál nyáron 40-45, terhelve viszont az istennek nem menne 70 fölé még extrém tuning esetében sem és több órás nyúzás alatt sem.Átlagba egyébként jóval alatta is marad 60-65.Ventinek lesz hangja arra számolj.Én egy "custom" megoldást alkalmaztam tehát én állítottam be milyen hőfokon mennyit forogjon a venti.Játék alatt annyira nem zavaró, de van akit ez kellemetlenül érint.Idle ben nincs hangja ahogy szerintem egyiknek sem.
Hűtőcserét meg én nem szorgalmaznám , igen vissza lehet tenni a gyárit és le tudod gariztatni ha bármi lenne..csak a szervízesek se hülyék és simán "beleköthetnek" aztán nesze neked gari, user fail miatt.
Szerk: ilyeneket néznek pl hogy roppan a csavar amikor kicsavarják vagy sem..(vicces de ez így van!!) Én mondjuk soha semmi körülmények között nem nyúlok bele új és még garis dologba.Pont ezek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Tudományos Pandémia Klub
- Laza koronavírus topik
- Hardcore café
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest